pani redaktor widać bardzo nie zadowolona z faktu że powstała koalicja a przecież to dla dobra miasta i powinna pani pogratulować a nie robić z tego powodu dramatu
A co na to ARTUREK guru piotrkowskiej lewicy-elektorat mu się z biesił nie będzie czwartej kadencji!-pójdzie w ślady przewodniczącego G.Adamczyka.Ha,Ha.
Wy głosujecie. My wybieramy. Może i to stary slogan ale jak nadal aktualny.
PO oskarża PiS a PiS PO o handel głosami. Tyle wyborów już przeżyłem i jakoś nikt mi nie zaproponował pieniędzy za oddany głos. Ostatnio to specjalnie pod lokalami wyborczymi stoję i jakiejś propozycji finansowej oczekuje i nic mi się nie trafia. Pecha mam czy co? A tak na marginesie gdybym stał z kartką sprzedam głos bo nie mam na chleb zostałbym ukarany czy nie? Więcej na http://sklave.manifo.com
Brawo Panie Bronku ;nauczyciele wszystkich krajów łączcie się;-czy piotrkowskie SLD to nauczyciele i ich partykularne interesy?-mają w d..e ideały lewicowe!Gdzie ta lewica,chyba przygarnęła ją skrajna prawica.(mamy dylemat-czy czarne jest czarne-czy białe jest białe)a może rude i fałszywe!
Bogdan Bujak poseł trzech kadencji(12lat)po raz kolejny nie wszedł do Rady Miasta z I-go miejsca-żenada i to ma być lider lewicy. Ciekawe czy za 4-ry lata Artur Ostrowski załapie się do Rady Miasta z I-go miejsca-bardzo w to wątpię.SLD ma takich liderów(towarzystwo wzajemnej adoracji gdzieś po drodze pogubili elektorat)zapewne nie wiedzą co jest tego powodem.Oni nie widzą dalej jak czubek własnego nosa!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!