Neiych coś z tym zrobią bo dzisiaj przed 15 chodził przy Prywatnym przedszkolu na Dmowskiego
A co w tym dziwnego ?
Platworma nabudowala autostrad i je ogrodziła.
Pisdzielcy wycięli lasy i gdzie ten lis ma się podziać ?
Nawet nie ma gdzie się odlac, bo pisiory lasy wycielly a lis jako psowaty leje pod drzewem.
Widziałem jednego koło Auchan koło 13:45. Przeszedł koło mnie i się nie bał. Widocznie nie jestem taki groźny na jakiego wyglądam.
A co wam winien taki biedny lisek...Przecież on sam się nie rzuci na człowieka.
To nie lisy atakują w mieście i nie ludzie nie mogą sobie z tym poradzić - to ludzie atakują w naturze betonem i hałasem i zwierzęta nie mogą sobie z tym poradzić.
Zostawcie lisy w spokoju. Dzięki nim jest mniej szczurów i kun, które bardziej szkodzą.
...a okres ochronny człowieka ile trwa? to lis jest ważniejszy od człowieka? Ja zgłaszałam sprawe i co? I nic. Pan zapytał się ...skąd wiem że lis jest niebezpieczny?,,
Rece opadaja jak sie ma takiego rozmówce po drugiej stronie. Stanie sie nieszczescie ...zostanie ktoś zagryziony i wtedy bedzie larum w miescie ... Lis zagryzł człowieka!!! Wtedy bedzie przepychanie sie odpowiedzialnością... Patrzcie dalej na okresy ochronne ktore wg mnie obowiazuja w lasach i na polach a nie w centrum miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!