wczoraj lisek przebiegł ul .Słowackiego od Polo Market w keirunku przedszkola, wcale się nie bał samochody przepuszczał
Rudy, rudy lis, czyżby to miało pokazać że donald chcę kandydować na prezydenta u nas w mieście?
...a okres ochronny człowieka ile trwa? to lis jest ważniejszy od człowieka? Ja zgłaszałam sprawe i co? I nic. Pan zapytał się ...skąd wiem że lis jest niebezpieczny?,,
Rece opadaja jak sie ma takiego rozmówce po drugiej stronie. Stanie sie nieszczescie ...zostanie ktoś zagryziony i wtedy bedzie larum w miescie ... Lis zagryzł człowieka!!! Wtedy bedzie przepychanie sie odpowiedzialnością... Patrzcie dalej na okresy ochronne ktore wg mnie obowiazuja w lasach i na polach a nie w centrum miasta.
Zostawcie lisy w spokoju. Dzięki nim jest mniej szczurów i kun, które bardziej szkodzą.
To nie lisy atakują w mieście i nie ludzie nie mogą sobie z tym poradzić - to ludzie atakują w naturze betonem i hałasem i zwierzęta nie mogą sobie z tym poradzić.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!