Nigdy nie mieliśmy odwagi pokazać tego co nasze i czym się szczycimy. Zawsze wolimy być ostatnimi wyrzutkami wśród kibiców Widzewa czy ŁKSu niż pierwszymi wśród kibiców Concordii. Wstyd dla tego miasta nawet pomimo tego, że z Concordią nie jest wcale dobrze. W odróżnieniu od potęg piłkarskich tego kontynentu takich jak Barcelona, Real czy Manchester tam każdy kibic "spoza" jest także ważny. A u nas Widzew czy ŁKS olewa kibiców spoza Łodzi a ta żałosna banda psiątek czepiających się rąbka szalika z napisem Widzew czy ŁKS skomli o nie wiadomo co. U nas nie ma co robić ustawek? I bardzo dobrze. Ustawcie najpierw swoje mózgi, bezmózgowcy. Z czym do ludzi? Pokażcie siłę argumentów a nie argument siły. Epoka człowieka pierwotnego dawno się już skończyła a wy udajecie nadal jaskiniowców w walce o ogień. A jak powiedział to doktor Pasikonik walka o d..ę zawsze byłą ważniejsza od walki o ogień. Ale jak dresiarze i kibole chowają to czego nie mają pod swoimi dresami to raczej współczuć bo to już kalectwo (w domyśle czytaj: impotencja).
Ja też nie należę do żadnego obozu. To co, to oklepiecie mnie? To czekam tak samo jak ponad 70 tysięcy mieszkańców tego miasta. Tylu to nie oklepiecie.
Klet masz całkowitą rację ci co tak piszą muszą być całkowicie ograniczeni umysłowo lub być totalnie bezmógimi co im sterydy go całkowicie wyżarły. Kiedyś sam byłem szalikowcem Piotrcovii w ręczną ale sobie odpuściłem (kiedyś trzeba dorosnąć) ale teraz jak widzę jak grupa chuliganów w liczbie 20 atakuje grupkę 12 latków w liczbie 3 to jest szczyt głupoty i zabierają im szaliki. Głupota ludzka nie zna granic. A wy niby kibice jak macie za dużo energii zjedzcie sobie do kopalni weźcie kilofy i się wyżyjcie na ścianie węgla wtedy wam przejdzie. A Piotrków dzieli się na kibiców halowych i resztę (idiotów)
A "welbiciel" łksu znany w naszym miescie niech sie zdecyduje czy burdel czy walki czy "kibicowanie"
Wykoleił mi już kilku kumpli wpajajac im że biorac narkotyki i uprawiając cudowne walki i sa lepsi szczegolnie kiedy kibicują łksowi. Dwóch wyladowalo w psychiatryku 3 na odwyku narkotykowym a o reszcie szkoda gadać patologia sięgajaca dna
no i po co napinacie się w internecie??? wielu z was nigdy nie było na meczu a wielkich znawców z siebie robi... w Piotrkowie jest jak jest, ale pewnie do czasu(oby)...
Prawda jest taka że gdyby Ci wszyscy rodowici piotrkowianie chcieli naprawde kibicowac i byc z jakas drużyna to mamy dwie wspaniałe drużyny Pitrkowianina i Piotrcovie w reczna ktore sa w ekstraklasie wiec czemu im nie pomagac a sie interesowac jakims innymi klubami docenmy to co mamy u siebie takie moje zdanie chodz mozecie sie nie zgadzac
Do wszystkich tych sceptyków którzy wszystko łykaja z TV jakl leci i oczywiście propagande "kibol debil morderca" kupili bez zastanowienia powiem tak stereotyp i jeszcze raz stereotyp ale wygodniejszy.A kto powie jakie wartosci sa propagowane w ruchu kibicowskim mało kto bo oczywicie niewygodne i nikt nie widzi ze w wiekszosci miast kibice organizuja pomoc dla biednych i inne akcje społeczne propagujace patryiotyzm i miłosc do ojczyzny.No ale kibice to przeciez tłuki w dresach,a dla mnie tłuki to ludzie którzy wypowiadają takie opinie znajac tylko niewielka czesc prawdy zaserwowana przez media>
My, zwyczajni ludzie, normalni obywatele, nie nazywajmy ich inaczej, jak tylko idiotami, bandytami, zwierzętami, zwyrodnialcami, debilami, mięśniakami i karkami.
No sam napisałeś, że kibol to debil , morderca a kibic organizuje pomoc np. dla biednych. Potem jednak zbijasz te dwa stwierdzenia, że kibic to tłuk. Właśnie robiąc tak robisz krecią robotę prawdziwym kibicom wmawiając im że kibic to bandzior. Weź się trochę opamiętaj w swoich stwierdzeniach bo są paradoksalne.
Jak dobrze, że rośnie w Piotrkowie trzecia, niezależna siła kibiców, która ze względu na odległość wydaje się najbardziej naturalna. To sympatycy GKS Bełchatów, którzy maja już na meczach własną flagę. I po co się bawić w łódzkie przepychanki jak można dopingować drużynę w Ekstraklasie z własnego regionu?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!