metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Al Bundy ~Al Bundy (Gość)20.12.2014 19:26

"xxxx" napisał(a):
Dziwna ta sprawa choroby żubrów....Dla zainteresowanych dwa linki, zwróćcie uwagę na daty artykułów.

Przeczytałem; teraz mam pewność, że coś tu śmierdzi. Pieniądze potrafią być przyczyną drastycznych rozwiązań. Drastyczne rozwiązania bywają akceptowalne, trzeba tylko podać adekwatny dla nich pretekst. To zasada uniwersalna - ma zastosowanie zarówno do zwierząt, jak i do ludzi.

51

o ja !!! ~o ja !!! (Gość)20.12.2014 19:33

Czemu one zachorowały ? Przecież mają opiekę leki i wgl . To ja jjuż widzę jaki tam jest bałagan i jak oni o nie dbają skoro wszystkie zachorowały . Mam nadzieje ze da się je wyleczyć i że przeżyją bo nie są winne powinnybbyć uchronione przed takimi zachorowaniami . Pozdrawiam

42

Aman Amanranga12.01.2015 16:40

No i co z tymi żubrami??? Portal zamieścił tą informację 19 grudnia ale jak się okazuje w nocy z 17 na 18 grudnia próbowano zmienić ustawę o lasach państwowych. Czyżby ktoś już ostrzył sobie ząbki na tereny leśne w okolicach Smardzewic i tylko przeszkadzały w przejęciu tego terenu żubry??

http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/nocna-proba-sprzedazy-lasow-panstwowych-udaremniona

Po kryjomu ktoś próbuje manipulować przy ustawach dla swoich korzyści.

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat