przeciez o likwidacji Carrefour mówi sie od marca, to jakie to teraz zdziwienie,jezeli ma powstac Real to tez nie pociagnie bo zysków super nie bedzie a Real w zeszłym roku nie osiagnał przewidywanego pułapu finansowego i było ???? to co jak teraz tez nie zarobia??? powtórka będzie z akcji
Umowa najmu Carrefour-a wygasa w dniu 31 grudnia. Od 1 stycznia obowiązuje umowa na 10 lat z Realem. Z tego co mi wiadomo Real będzie urządzał się 2-3 miesiące (gruntowny remont hali, montaż nowych kas). Pasaż handlowy ECHO będzie czynny normalnie, tak jak to miało miejsce przy zmianie z Hypernovej na Carrefour-a.
Jedynie hala marketu będzie odgrodzona.
Chodzą również ploty, iż ECHO zamierza trochę odświeżyć ogólny zarys budynku.
Dostaną pomoc "od PUP-a strony" :)
A taka pomoc PUP-a potrafi być bardzo twórcza:
http://korwin-mikke.pl/wazne/zobacz/jak_drwia_z_biednych_ludzi_i_marnuja_nasze_pieniadze/64089
U nas też by przeszło, w końcu jesteśmy miastem performerów :)
do 24 grudnia? watpie, napewno jeszcze miesiac, a po miesiacu totalne wyprzedaze, bynajmniej tak mi sie zdaje. a pozatym w listopadzie maja byc czynne tylko 4 kasy o.O
Obawiam się, że nie będzie czego wysprzedawać - bo tam już teraz pustki. Dziś słyszałem, że na początku grudnia mają już dla klientów zamknąć.
ma byc czynny do ostatniego grudnia przeciez nie odpuszcza sobie okresu najlepszego w roku pod wzgledem handlowym czyli okresu swiatecznego
nie bedzie czynny do konca grudnia, bo to pewne juz jest. posluchajcie poinformowanej osoby ;)
PANIE PREZYDENCIE!W TYM MIESCIE NIKT NIE MA SZANSY ROZKWITU,JEDYNE WYJSCIE WYJECHAC DO IRLANDII,ANGLII ITD. LUDZIE MLODZI KONCZA STUDIA JEDEN FAKULTET POTEM DRUGI I CO...PROSZE ZWRÓCIĆ UWAGE NA PROBLEM MLODYCH LUDZI,TO MIASTO NIEBAWEM USCHNIE TAK JAK LISCIE, KTORE PRZYNIOSLA JESIEN!!!
A czy Tobie się wydaje, że Chojniak i jego świta coś sobie robi z tego typu wpisów?? liczy się ich wynik wyborczy!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!