a kto się interesuje zapasami? ja takich osób nie znam. A wy robicie taki szum jak by to było jakies wielkie wydarzenie. Na halę RELAX weszło może 1000 osób. I to jest to wielkie zainteresiwanie. JA bym się przyjrzał pseudo sponsorom. Skąd maja kasę? prosimy o przedstawienie sylwetek sponsorów
Bardzo wiele osób interesuje się zapasami w tym mieście i nic w tym dziwnego bo mamy klub który jest liderem KLZ, a sponsorów masz na banerach reklamach afiszach w hali relax i w Internecie.
Wszystkich zainteresowanych kibiców wyjazdem na nasze mecże wyjazdowe proszę o kontakt przez FB naszego klubu. Będziemy organizować transport na każdy mecz wyjazdowy dla kibiców. Dzięki wam Sparta przetrwa.
W czwartek za tydzień też szykuje się widowisko. Też będą emocje - z przewagą wstydu
Szkoda że spotkanie z AKS Białogard / w środę 1.02.br / będzie ostatnim spotkaniem w Piotrkowie Tryb w tej edycji rozgrywek i na następne trzeba będzie czekać aż do jesieni. Fajnie byłoby, aby kierownictwo AKS Wrestling Teamu zorganizowało wyjazd dla swych kibiców na mecze wyjazdowe w tym na mecz w Zgierzu a zwłaszcza na rewanżowy mecz z Unią Racibórz / w Raciborzu /
oglądałem w tv, i całkiem fajnie to wyglądało :)) może następny mecz również będzie w tv to popatrzę sobie :))
Super widowisko sportowe, wspanialy doping i calkowita dominacja zapaśników AKS-u. Nie spodziewałem się powiem szczerze tak łatwego zwycięstwa. Dominatorzy z Piotrkowa wciąż bez porażki w KLZ. I pewnie tak zostanie gdyż dysponujemy naprawde wyrównanym skladem. Czekam na kolejny mecz to już za tydzień.
Podziwiam organizatorów ! Oczywiście głównymi aktorami tego spektaklu byli sportowcy i wspaniała publiczność ale ci którzy przygotowywali arenę tego meczu dali z siebie maksymum . Czapki z głów !
Świetne, porywające, oby jak najwięcej takich wydarzeń sportowych. No a publika -W S P A N I A Ł A
Czekam z niecierpliwością na kolejny mecz a to już za tydzień !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!