Droga za 300 tys? To albo bardzo krótka albo tzw - nawierzchniówka tylko.
Czy ten Wójt wie co mówi? Droga strategiczna to wg.słownika PWN :"droga służąca celom związanym z obroną kraju i prowadzeniem wojny».Nie ma co się jednak dziwić, ponieważ on zawsze używa "wyszukanej mowy".
a wPiotrkowie brak inwestycji a droga 91 (Krakowskie Przedmiescie od Longinowki) to wyglada i jedzie sie jak po kartoflisku.Pierwsza ulica miasta od Radomska a juz odstrasza do wjazdu do miasta
tam jeszcze nie ma takiej tragedii,przejedź się Żelazną w obydwu kierunkach,tam to jest dopiero meksyk,muldy jak na stoku,studzienki pozapadane po 10 cm.,Sikorskiego od ronda w strone Bełchatowa.
Ja pierdykam ludzie, ogarnijcie się! Droga na prawdę jest krótka, wypowiadają się chyba Ci którzy nią nigdy nie jechali. Nie wiem czemu cały czas czepiacie się tego wójta, że coś dla ludzi robi.!! Wyremontował tyle obiektów, robi drogi, utwardza te które są i to w wielu miejscach. Patrząc na to co dzieje się w tej gminie mogę obiektywnie stwierdzić że dzieje się bardzo dużo i powinni się cieszyć ci którzy tam mieszkają. Nie rozumiem dlaczego nikt się nie przyczepi do gminy jaką jest grabica, gdzi nie dzieje się prawie nic. . . a gdzie są te pieniądze które gmina dostaje .? Nad tym się nikt nie zastanawia...
masz racje krzysiek te drogi sa w standardzie unijnym
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!