metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Al Bundy ~Al Bundy (Gość)11.11.2013 16:37

Cytuję:
Międzynarodowy Dzień Walki z Faszyzmem i Antysemityzmem

To nawet taki dzień jest?! A wszystkie dni w roku już rozdysponowano? Jeśli nie, to postuluję ustanowić Dzień Walki z Debilizmem. A nawet Miesiąc Walki z Debilizmem. Bo debilizmu dzisiaj dużo.

00

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)11.11.2013 16:51

Cytuję:
Piotrków Trybunalski może pochwalić się jeszcze jedną lewicową postacią

Za dużo tej lewicy w naszym mieście, to do niczego dobrego nie prowadzi.

00

abc ~abc (Gość)11.11.2013 17:34

"Drugi-po-prezesie" napisał(a):
Za dużo tej lewicy w naszym mieście, to do niczego dobrego nie prowadzi.

Głosuję na SLD, ale mam wątpliwości czy w kolejnych wyborach też zagłosować na tą partie. W PT tylko kwiaty tu, kwiaty tam - lansują się i Ostrowski (ten to wszędzie się pokazuje, ale co tak naprawdę zrobił) i Miazek. Nie to jest sztuką, aby wyborcy was zapamiętali. Przykładem może być planowany łącznik Belzackiej z Al.Sikorskiego przy górce na Belzackiej - dlaczego w środku kompleksu sportowo - rekreacyjnego chcą puścić łącznik??? To tak jak w środku parku zaplanować ulicę?

00

mol molranga11.11.2013 21:52

A na drzewach zamiast liści ...

00

tutaj tutajranga11.11.2013 23:37

Słabo mi...

00

a... a...ranga12.11.2013 03:00

Mi też jest słabo. Składają kwiaty w dzień walki z faszyzmem i totalitaryzmem, a czy oni przypadkiem nie są spadkobiercami innego totalitaryzmu - komunizmu, którego przywódca Józef S. ma na sumieniu chyba więcej ludzkich istnień niż Hitler. Jak to się kurcze wszystko zmienia, straszne, a ludzie mają straszną sklerozę.

00

ddw ~ddw (Gość)12.11.2013 11:05

Lewica? Nie dzięki, mam mózg.

00

German Herring ~German Herring (Gość)12.11.2013 12:57

Proponuję Dzień Robienia Tatuażu i Dzień Usuwania Tatuażu. Dzień Kupowania Kijków do Nordic Walking i Dzień Sprzedawania Kijków do Nordic Walking. A Dzień Debila to jest w Piotrkowie przez 366 dni w roku, bo w co jak w co, ale w debili to miasteczko obrodziło jak nigdzie na świecie. Kuriozum na skalę światową.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)12.11.2013 15:01

Do komentujących przede mną.
Czemu w was tyle nienawiści?

00

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)12.11.2013 15:17

"Redaktor-Maj" napisał(a):
Czemu w was tyle nienawiści?

Żadnej nienawiści, to tylko zdrowy rozsądek.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat