A czy to prawda, że Platforma Obywatelska wstydzi się swojej nazwy i swoich kandydatów na radnych wysyła do Raday Miasta ze stowarzyszenia PLATFORMA ZIEMI PIOTRKOWSKIEJ? Wstydzić się partii do której się należy: To zakrawa na konformizm i wstyd i żenadę.
Chwalę sobie gazetkę Chojniaka. Stawiam na niej ubłocone buty.
Precz z Munikiem w UM Piotrków Tryb- doktoranci Moskiewscy ! WON! W Piotrkowie Tryb jest bardzo dużo ludzi nauki Polskiej! Czerwone Pająki niech rządzą tam gdzie kończyli wyższe szkoły! MOSKWA CZEKA NA SWOICH PUPILI! Brzydze się takimi chudźmi! Od kiedy Prawicowi Prezydenci! Trzymają z Starą Zgniłą KOMUNĄ!
A możesz pisać po polsku?
1. wiceprezesa
2. Antoniego Macierewicza - tak brzmi dopełniacz
Patrzę na wiszący w gabinecie obraz pędzla artysty malarza Brylskiego, z głębi serca życząc wyborczej porażki - i to już w pierwszej turze - kandydatowi SLD na prezydenta Piotrkowa. Bo wiem coś o tym, jak warto sobie cenić i szanować raz nadszarpnięte poważnie zdrowie.
Tytuł tej rubryki zobowiązuje, więc teraz prosto z mostu: szalenie dziwię się partyjnym kolegom radnego lewicy, którzy wbrew zdrowemu rozsądkowi, tak usilnie go do tego kandydowania nakłaniali. Jakby tego wyzwania nie mogła się podjąć choćby Ewa Ziółkowska, która nie raz pokazała, że ma pazur.
Żeby było jasne - pan Bronisław niechaj żyje w zdrowiu, jak i ja - 110 lat!
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/bez-sciemniania-kto-da-rade-a-kto-nie-da,2440257,art,t,id,tm.html
Po 16-tu latach bycia radną Ewie się pazurki stępiły-czasami myślę że miała je tylko by walczyć o profity dla siebie-taka jest ta nasza piotrkowska lewica.
każdy bierze dla siebie, czy teraz jest inaczej? Też biorą i myslą o sobie.
Nie będzie drugiej tury bo nauczyciele się pogodzą i dogadają-myślę że już jest umówione za odpowiednią stawkę.Jedyny kontrkandydat to ;LUDEK;[nauczyciele do szkół,lekarze do szpitali i przychodni]a nie startowanie na radnego by mieć IMUNITET(skandal)-póżniej mieszkańców mają z d.....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!