No i dobrze, że Brylski sie zdecydowal, dosyc juz Chojniaka i panów wiceprezydentów i załatwiania roboty na państwowym garnuszku calym rodzinom. Brylski ciągle coś robi dla ludzi, jak te wszystkie akcje Wyciągamy dzieci z bramy itp. Na pewno będzie lepszym prezydentem i jako jedyny z miasta może powalczyć ze świętą krową Chojniakiem. Będzie druga tura jak nic, zobaczycie!
A podajcie mi urząd, gdzie pracownicy są przyjmowani tylko i wyłącznie pod kryterium wykształcenia i umiejętności, a nie po rodzinie... Nie ma takich urzędów, przynajmniej u Nas w Polsce. Ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Ja uwazam, że brylski to dobry kandydat, i dlaczego przypisujecie mu hasła z komuny ( a czy za komuny było żle, była praca, były mieszkania). Obojetnie kto zostanie prezydentem to wiadomo, swoich i rodzine gdzieś na dobrych posadkach usadzi ale tu chodzi o miasto, o zycie ogółu społeczeństwa, wyjście z zadłużen, o całokształt. według mnie też bedzie druga tura, mam nadzieje że Brylski wygra.
Do ciekawski- był z-cą dyr.szkoły przy ul. Broniewskiego-uczył jeszcze w szkole nr.3 w Piotrkowie i w Domu Dziecka w Tarasce-ha,ha,ha,cdn.
Nauczyciele wg mnie powinni iśc za Brylskim, większość ZNP popiera SLD ( sama prezes ZNP jest z SLD). Co do urzędników też chyba widza co się dzieje i że jest potrzeba zmian.
Każdy ma prawo swojego wyboru, tylko jak widzę te nazwiska kandydatow to najbardziej sensowyny jest brylski i wg mnie ma szansę wygrać z Chojniakiem.
jeżeli nie znasz - historii kariery Pana Brylskiego - to się wypowiadaj, był już zastępcą dyrektora szkoły, Dyrektorem Delegatury Kuratorium Oświaty - niej sami pracownicy się wypowiedzą - jakie zmiany wprowadził i jak im się pracowało. jeżeli chodzi o zarobki to jest każdego indywidualna sprawa - akurat jeżeli chodzi o radnych to ich oświadczenia majątkowe są jawne i chyba jesteś słaby z matematyki jak z wyliczeń wychodzi Tobie 10tys. zł ..... Widzę ze już zaplecze - mafi Pana Chojniaka się boi - i dobrze bo może znalazł się ktoś kto obnaży tą wieloletnią patologie w mieście!
a jeżeli chodzi o artystę - to nie warto komentować złośliwych wypocin - wystarczy przeczytać i zobaczyć ile osób było na wernisażu łącznie z marnym Panem Prezydentem Chojniakiem http://www.epiotrkow.pl/news/Artysta-polityk-Brylski,5449
Panie Bronisławie cytuję "to co najważniejsze przede mną" życzę Panu dobrej Prezydentury w naszym - Pana mieście Piotrkowie :)
a dla Ludzi którzy chcą zobaczyć Pana Brylskiego z innej strony link.
jakich lewaków - co on ma z nimi wspólnego - to są wybory samorządowe a nie partyjne!!! Tu się liczą ludzie a nie partie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!