metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
myślący ~myślący (Gość)30.09.2014 12:04

No i dobrze, że Brylski sie zdecydowal, dosyc juz Chojniaka i panów wiceprezydentów i załatwiania roboty na państwowym garnuszku calym rodzinom. Brylski ciągle coś robi dla ludzi, jak te wszystkie akcje Wyciągamy dzieci z bramy itp. Na pewno będzie lepszym prezydentem i jako jedyny z miasta może powalczyć ze świętą krową Chojniakiem. Będzie druga tura jak nic, zobaczycie!

84

Ja ~Ja (Gość)30.09.2014 12:43

A podajcie mi urząd, gdzie pracownicy są przyjmowani tylko i wyłącznie pod kryterium wykształcenia i umiejętności, a nie po rodzinie... Nie ma takich urzędów, przynajmniej u Nas w Polsce. Ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

61

popieram Brylskiego ~popieram Brylskiego (Gość)30.09.2014 12:56

Ja uwazam, że brylski to dobry kandydat, i dlaczego przypisujecie mu hasła z komuny ( a czy za komuny było żle, była praca, były mieszkania). Obojetnie kto zostanie prezydentem to wiadomo, swoich i rodzine gdzieś na dobrych posadkach usadzi ale tu chodzi o miasto, o zycie ogółu społeczeństwa, wyjście z zadłużen, o całokształt. według mnie też bedzie druga tura, mam nadzieje że Brylski wygra.

76

poinrormowany dobrze ~poinrormowany dobrze (Gość)30.09.2014 13:06

Do ciekawski- był z-cą dyr.szkoły przy ul. Broniewskiego-uczył jeszcze w szkole nr.3 w Piotrkowie i w Domu Dziecka w Tarasce-ha,ha,ha,cdn.

21

-ja- ~-ja- (Gość)30.09.2014 13:08

Nauczyciele wg mnie powinni iśc za Brylskim, większość ZNP popiera SLD ( sama prezes ZNP jest z SLD). Co do urzędników też chyba widza co się dzieje i że jest potrzeba zmian.
Każdy ma prawo swojego wyboru, tylko jak widzę te nazwiska kandydatow to najbardziej sensowyny jest brylski i wg mnie ma szansę wygrać z Chojniakiem.

75

toommii ~toommii (Gość)30.09.2014 13:46

"Poinformowana" napisał(a):

jeżeli nie znasz - historii kariery Pana Brylskiego - to się wypowiadaj, był już zastępcą dyrektora szkoły, Dyrektorem Delegatury Kuratorium Oświaty - niej sami pracownicy się wypowiedzą - jakie zmiany wprowadził i jak im się pracowało. jeżeli chodzi o zarobki to jest każdego indywidualna sprawa - akurat jeżeli chodzi o radnych to ich oświadczenia majątkowe są jawne i chyba jesteś słaby z matematyki jak z wyliczeń wychodzi Tobie 10tys. zł ..... Widzę ze już zaplecze - mafi Pana Chojniaka się boi - i dobrze bo może znalazł się ktoś kto obnaży tą wieloletnią patologie w mieście!

54

toommii ~toommii (Gość)30.09.2014 13:51

"Poinformowana" napisał(a):

a jeżeli chodzi o artystę - to nie warto komentować złośliwych wypocin - wystarczy przeczytać i zobaczyć ile osób było na wernisażu łącznie z marnym Panem Prezydentem Chojniakiem http://www.epiotrkow.pl/news/Artysta-polityk-Brylski,5449

32

piotr80 ~piotr80 (Gość)30.09.2014 14:05

Panie Bronisławie cytuję "to co najważniejsze przede mną" życzę Panu dobrej Prezydentury w naszym - Pana mieście Piotrkowie :)
a dla Ludzi którzy chcą zobaczyć Pana Brylskiego z innej strony link.

78

xxxx ~xxxx (Gość)30.09.2014 14:17

jak można głosować na lewaków ???

47

jola 50 ~jola 50 (Gość)30.09.2014 14:20

"xxxx" napisał(a):
[/cytat[cytat="xxxx"]

jakich lewaków - co on ma z nimi wspólnego - to są wybory samorządowe a nie partyjne!!! Tu się liczą ludzie a nie partie!

62

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat