W wyborach samorządowych wybieramy znanych nam, lokalnych działaczy, którzy mają dobrze rządzić naszym miastem. Nie partie polityczne. Nie eks-kandydatów na posłów, którym nie udało się dostać do Sejmu. Nie spadochroniarzy, wrzuconych tu z centrali.
Nie dajmy się omamić politykom. Żadnym.
Tylko właśnie tylko pan Wiernicki super przemiły mądry nie jak pani Chojnacka szyderczy uśmiech i nie wiadomo o co jej chodzi panie Julianie my za tobą całą moja rodzinka
To całe KPO to też KREDYT, tyle tylko, że zaciągnięty na szczeblu centralnym, a nie samorządowym. I jak każdy kredyt musimy go spłacić z odsetkami. A widzę, że niektórzy na te pieniądze się napalili jak szczerbaty na suchary. Bo ważne jest tylko tu i teraz. A co będzie za 30 lat? A kogo to obchodzi... Przecież "jakoś to będzie", prawda?
Jedyna z PO, bo resztę wycina. Przecież przez wybory samorządowe, to połowa ludzi z PO odeszła.
A tak jak się boi tego Wiernickiego, to mało kogo się boi i widać to po jej zachowaniu i po tym co mówi i robi.
W sumie to ciekawe czemu?
Też czekałam z nimi na pociąg ale sie spuźniał wienc poszłam na busa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!