My też pamiętamy co lewica robiła później Najchętniej to bym tańczyli na grobach pomordowanych wstydu nie macie
SZkoda patrzec na ta Nowa Lewice,gdzie mlodzi.Pan Artur zostal sam z tym balaganem,szkoda.
Lewicowanie uzasadnione jest tylko do 14 roku życia potem powinno już być penalizowane to jest wada mózgu albo celowe kryminogenne działanie
Czy ktoś mi wytłumaczy co wyprawiają Ci Towarzysze??? kacapy okupowali Polskę i wykańczali naszą elitę to tacy zbrodniarze jak niemcy!!! Towarzysze ze zdjęcia powinni być postawieni przed sądem za promowanie totalitaryzmu!!!
zapraszam lewicę 17 września pod pomnik ofiar katyńskich.
Taaaa! Bardzo jestem ciekaw czy za dwa tygodnie, 17 września oprócz, tych trzech miejsc, gdzie oddali hołd i cześć zabitym, to pójdą pod pomnik Katynia i pod pomnik księdza Popiełuszki. Powinni być konsekwentni i logicznie. Wygląda mi to na początek kampanii wyborczej w P. Tr., rozpoczętej tym razem przez neokomune czy postkomunistów. Co za cynizm, hipokryzja i przewrotność. Ale tak to politycy w polityce muszą działać i zachowywać się. Pozdrawiam i kłaniam się.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!