Spadkobierca wie co mowi , a teraz zamiast mordow jest depresja,samobojstwa mobing przez tzw.wyscig szczurow ,zadnej zyczliwosci sasiad na sasiada patrzy jak na wroga,zazdrosc zawisc czego ta demokracja nas nauczyla wole juz tamte czasy
biedactwa o korytka się boja ?? mamusia,córusia,szwagier i kolega kolesia moze nie dostać się do żłobu?? to faktycznie problem...
Ja jestem podobno zły tak samo ale to są plotki także bez spiny! Swój pozna swego
Proponuję zapoznać się ze składami komisji wyborczych! W niemal każdej członek sld, młodych komuchów i innych przybudówek. Nie chcem, ale kase weźmiem! :)
Lewica zawsze trzyma sie swoich pogladow a jak PO czy PIS ktory jak choragiewka na wietrze jak powieje to w ta strone.A ludzie wierza bo chca zeby wszystko za nich zrobic. Ze wszystko im sie nalezy bez zadnego wysiklu To jest wlasnie narod polski.
ja myślie że teraz najbardziej nie są potrzebe jowy tylko wzreost kultury politycznej ale na to nie ma co liczyć
sld jest jak ta ściana na zdjęciu,ona odzwierciedla stan faktyczny tej partii która jest na wylocie.Przez wiele lat nie zrobili nic konkretnego poza lawirowaniem politycznym.Pan ostrowski w radiu to już w ogóle popłynął z falami wyobraźni tak jak przed wyborami prezydenckimi ,wielki strateg polityczny się znalazł
"a na drzewach zamiast liści winni wisieć komuniści"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!