A ta czwórka dzieci co tam robi? Pewnie eseldowska młodzieżówka.
Panie Alojzy, odpowiadam więc w imieniu młodzieży.
Prawdziwym złem jest bierność wobec tego co dzieje się dookoła nas. Sprzątając ulice czy angażując się w sprawy publiczne zawsze podejmuje się aktywność aby zmienić na lepsze otaczającą nas rzeczywistość. Taką aktywnością mają być referenda - władze pytają się naród czego chce, a ten odpowiada.
Jednak to referendum to kukułcze jajo - kosztuje 100 milionów złotych, nikt go nie chce i nikt nie wie o co chodzi. Dlatego lewica tłumaczy czym są JOWy. A są złem, które powodują jawne zniszczenie demokracji i doprowadzą nasz kraj do systemu dwupartyjnego uzależnionego od wpływów lobbystów. Nie można do tego dopuścić, a ludzi należy uświadamiać. Z tej akcji wynika, że lewica w Polsce stoi po stronie demokracji i pokazuje ludziom w prosty sposób czym może skutkować to głupie referendum.
Nikt mi nie kazał przyjść. Zrobiłem to sam z siebie. Bo mimo, że mam wakacje z wychowania wiem, że każdy wysiłek na rzecz dobra publicznego jest uosobieniem patriotycznych wartości niezależnie od tego jakie ma się poglądy.
Brylski jesteś skończony politycznie w Piotrkowie. Jeszcze PIP powinien zainteresować się sprawą obowiązku pełnienia funkcji wicedyrektora WORD-u, jak można w ogóle w trakcie pracy wychodzić na agitacje i pobierać mimo to pieniądze.
złe to jest to całe SLD. tu niby lewica a za stołki się sprzedają prawicowemu prezydentowi, wstyd !
Konferencję zorganizowało SLD a nie Zjednoczona Lewica. Proszę o rzetelne informacje droga redakcjo.
Nie moge,co to za ciecie na tym zdjeciu?i oni chca rzadzic Polska?to ja dziekuje,wyprowadzam sie
Nie macie żadnych szans w wyborach za to robiliście przez ostatnie lata- gdzie pan Dziemdziora, pani Ziółkowska, pan Adamczyk co schowaliście ich czy się wstydzą razem z wami występować?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!