metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga18.10.2010 20:18

Stop komunie!

00

bart ~bart (Gość)18.10.2010 19:23

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):
[cytat="On````"]To co piszesz to nieprawda, ponieważ radny Jan Dziemdziora i poseł Artur Ostrowski bez przerwy walczą o wiele spraw związanych z Piotrkowem.

Nie wiem, kim jesteś, nieznajomy. Ale jeżeli rzeczywiście wierzysz w to, co napisałeś, to ja ci serdecznie współczuję.
Zestaw dwa nazwiska: Dziemdziorę i Mazura. I podumaj chwilę w ciszy. Jeżeli zmienisz zdanie, zapodaj na forum.[/cytat]szacun dla Piotra:)_

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)18.10.2010 18:55

Właśnie czytałam o pewnej Pani startującej na radną z ramienia że tak rzeknę lewicy,kurcze wydaje mi się że osoby startujące powinny umieć się nie tylko wysłowić,ale także powinny poprawnie pisać.A u tej Pani coś nie tak ona coś jakby chciała napisać, niby kandyduje,że niby naszemu miastu potrzeba nowych młodych ludzi.No ale chyba nie takich analfabetów jak ona no proszę Was nie róbcie tego naszemu miastu ....Panie Janie D. proszę powiedzieć Pani Monice żeby poprawnie pisała....

00

klet ~klet (Gość)08.10.2010 09:54

Ożywcie ale gospodarczo. Kulturalnie to miasto samo się rozwinie jak będzie rozwój gospodarczy. Bo przy takim marazmie to i tak nikogo nie będzie stać na Waszą "kulturę".

00

wielbiciel teatru ~wielbiciel teatru (Gość)08.10.2010 09:56

[cytat]zamieranie sceny Jaracza (odwoływanie spektakli lub słaba ich jakość)
Jestem ciekawy czy radni i poseł lewicy wspieraja piotrkowski MOK biorac udzial w spektaklach!! Ja nigdy ich nie widziałem a jestem na każdym spektaklu!! Populiści!!

00

ERIS ~ERIS (Gość)08.10.2010 10:23

"Nieudolność w zakresie zarządzania finansami MOK-u, zamieranie sceny Jaracza (odwoływanie spektakli lub słaba ich jakość), podniesienie opłat za zajęcia artystyczne dla dzieci, odbywające się w piotrkowskim MOK-u, brak dobrej promocji miejsca oraz odwołanie Jacka Sokalskiego ze stanowiska dyrektora placówki - to według uczestników konferencji główne powody kłopotów z kulturą w Piotrkowie". Panie Arturze i inni członkowie Lewicy co za BZDURY WYGADUJECIE! Spektakle były odwoływane przez pana Sokalskiego ze względu na brak 100% frekwencji.Za problemy finansowe również odpowiada pan Sokalski, który gdy odchodził z pracy "zrobił wiele dziwnych rzeczy...", w wyniku czego obecna dyrekcja boryka się z problemami finansowymi. I to jest cała prawda o panu S. Lewico nie idź tą drogą w ten sposób nie wygracie wyborów.

00

Dajta pracy ~Dajta pracy (Gość)08.10.2010 10:33

trza do tej wioski jaki przemysł wkońcu ściągnąć I Wielkie koncerny bo ludzie po studiach z tąd uciekają a nie magazyny i prace po 12 h na dobe w nich tolerować

00

teatr ~teatr (Gość)08.10.2010 11:22

Panowie trzeba puknąć się w swoje główki.
Wy, dla których kultura kończy się na uczestniczeniu w pierwszych rzędach w dożynkach i imprezkach zakraplanych macie czelność mówić o kulturze. Obawiam się, że nie potraficie zinterpretować znaczenia "kultura". Won snobom od kultury. Do tego trzeba dorosnąć, umieć przeżywać. Słoma niech ma miejsce na dożynkach.

00

Saruman-biały ~Saruman-biały (Gość)08.10.2010 11:37

"teatr" napisał(a):
Won snobom od kultury. Do tego trzeba dorosnąć, umieć przeżywać. Słoma niech ma miejsce na dożynkach.

Odezwał się adept wysokiej kultury, który dorósł i umie zinterpretować znaczenie słowa "kultura". I jakie wyszukane słownictwo .Prawdziwy koneser teatru jednego żałosnego komentatora.

00

97-300 97-300ranga08.10.2010 11:41

Panie Dziemdziora,proszę nie ignorować wyborców i wreszcie ujawnić im swój życiorys.Ja nie proszę ja rządam tego od pana.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat