Z tego co wiadomo Ozga po zawale ma dosyć. Z tego co mówią nie wypowiadał się do "NIE". Tak wiec ktoś robi mu niedźwiedzią przysługę odgrzewając temat, który przepłacił zdrowiem:).
Przywrócono do pracy w NP jednego leśniczego, jeden z leśniczych pracuje jako podleśniczy w sąsiednim nadleśnictwie,inżynier nadzoru jest brakarzem,były nadleśniczy choruje.
Teraz zacznie się rzeźnia. Gapiński będzie mścił się za ten artykuł. Na kogo padnie na tego bęc :). Miał przywrócić do pracy bohaterów tego art. jeśli nie będzie zarzutów . Chyba ktoś bardzo nie lubi Pana K i O. Niedźwiedzia przysługa hehe. Przednie posunięcie! Wątpliwe by sami zainteresowani sobie to wysmarowali.
Pan Obszarny jest prawym redaktorem.Teraz zajmuje się już innymi sprawami.Proszę nie zawracać mu głowy.
Powiedz jeszcze jakiś dowcip. PRAWY REDAKTOR hehe dobre. Nie licząc tych artykułów to może i prawy. Czytając jego texty mam wrażenie, że prowadził osobistą wendettę z Ozgą i załogą nadleśnictwa. Dla niewtajemniczonych : pracownik straży leśnej (informator gazety) to kolega redaktorka. Osobiste urazy informatora sprawiły, że pojawiły się artykuły, które okazały się kaczkami dziennikarskimi. Niestety Pan Obszarny doprowadził byłego nadleśniczego do zawału. W internecie nie było sprostowania oszczerstw do dnia dzisiejszego . Prokurator uznał rewelacje dziennika za wyssane z palca i nieprawdziwe!!!
Kiedyś go spotkałem.Sprawiał wrażenie profesjonalisty.Hmm.Dałeś mi do myślenia.Faktycznie Pan Obszarny nie zamieścił sprostowania.A powinien.Ja myślę,że jeszcze to uczyni.Nie wierzę w to,że nie ma sumienia.Pozdrawiam Prawego Redaktora :-)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!