metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zainteresowany ~zainteresowany (Gość)27.12.2009 12:18

Same ciekawostki! A co na to Bohaterowie artykułu?

00

Wtajemniczony ~Wtajemniczony (Gość)27.12.2009 18:12

Z tego co wiadomo Ozga po zawale ma dosyć. Z tego co mówią nie wypowiadał się do "NIE". Tak wiec ktoś robi mu niedźwiedzią przysługę odgrzewając temat, który przepłacił zdrowiem:).

00

Co się dzieje z bohaterami? ~Co się dzieje z bohaterami? (Gość)27.12.2009 18:32

Przywrócono do pracy w NP jednego leśniczego, jeden z leśniczych pracuje jako podleśniczy w sąsiednim nadleśnictwie,inżynier nadzoru jest brakarzem,były nadleśniczy choruje.

00

DEKONSPIR ~DEKONSPIR (Gość)27.12.2009 21:46

Teraz zacznie się rzeźnia. Gapiński będzie mścił się za ten artykuł. Na kogo padnie na tego bęc :). Miał przywrócić do pracy bohaterów tego art. jeśli nie będzie zarzutów . Chyba ktoś bardzo nie lubi Pana K i O. Niedźwiedzia przysługa hehe. Przednie posunięcie! Wątpliwe by sami zainteresowani sobie to wysmarowali.

00

Ktoś ~Ktoś (Gość)30.12.2009 18:30

Może przyszedł czas wyjaśnień Panie Obszarny.

00

Ktoś ~Ktoś (Gość)04.01.2010 21:55

I dalej nic???

00

Zbysław. ~Zbysław. (Gość)27.02.2010 13:58

Pan Obszarny jest prawym redaktorem.Teraz zajmuje się już innymi sprawami.Proszę nie zawracać mu głowy.

00

PRAWY REDAKTOR ~PRAWY REDAKTOR (Gość)06.03.2010 15:38

Powiedz jeszcze jakiś dowcip. PRAWY REDAKTOR hehe dobre. Nie licząc tych artykułów to może i prawy. Czytając jego texty mam wrażenie, że prowadził osobistą wendettę z Ozgą i załogą nadleśnictwa. Dla niewtajemniczonych : pracownik straży leśnej (informator gazety) to kolega redaktorka. Osobiste urazy informatora sprawiły, że pojawiły się artykuły, które okazały się kaczkami dziennikarskimi. Niestety Pan Obszarny doprowadził byłego nadleśniczego do zawału. W internecie nie było sprostowania oszczerstw do dnia dzisiejszego . Prokurator uznał rewelacje dziennika za wyssane z palca i nieprawdziwe!!!

00

Zbysław ~Zbysław (Gość)08.03.2010 10:48

Kiedyś go spotkałem.Sprawiał wrażenie profesjonalisty.Hmm.Dałeś mi do myślenia.Faktycznie Pan Obszarny nie zamieścił sprostowania.A powinien.Ja myślę,że jeszcze to uczyni.Nie wierzę w to,że nie ma sumienia.Pozdrawiam Prawego Redaktora :-)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat