Czy przecinanie wstęgi należy do czynności duszpasterskich , czy była to usługa odpłatna jeżeli tak to ciekaw jestem ile to kosztuje. W ciemno zobowiązuje się robić to za 50% tego co wziął ten w białej sukni.
Leśna miała być zrobiona do 30 czerwca. Prawie cztery miesiące opóźnienia. Na ulica Przydziałki pomimo rozstrzygnięcia przetargu i przekazania placu budowy do tej nie rozpoczęto robót. Miała być na 11 listopada. Ciekawe kto te przetargi nadzoruje i kto za nie odpowiada?
"erwinku" ta
" erwinku" ta " suknia " nie jest biała . Tam widać jeszcze inny kolor - czarny. :)Ale u nas nastała taka moda, że księża wszędzie są.To nudne , a inne wiary niech też przyślą swojego przedstawiciela i dopiero będzie fajnie.
Jeju, boję się, że niedługo jak otworzę lodówkę, to jakiś księżula wyskoczy i poświęci mi ser i masło. No wszędzie ich pełno, to aż niesmaczne się robi.
czego to nie zrobią przed wyborami... strażacy odwiedzeni naobiecywane, ksiądz poświęcił na tace dostał, policja na zdjęciach też uwieczniona, tylko tym biednym ludziom jakoś nie chcą pomóc...
kończ już Stasiu wstydu oszczędźcie
Przez 3 lat nie robiono inwestycji a teraz zaciągnięto kredy na kiełbasę przedwyborczą i tylko przecina się wstęgi. Gdzie wieloletnie planowanie inwestycji, jak wysokie są te kredyty???Panie Burmistrzu zachowaj resztki godności i przyzwoitości!!!!
W każdych wyborach proces erozji władzy, niegospodarności, arogancji czy innej patologii społeczeństwo zawsze może zatrzymać kartką wyborczą , a jeżeli nastąpi jeszcze rozliczenie to jest wtedy jakaś gwarancja, że nowi przynajmniej jakiś czas będą się zachowywać uczciwie do czasu zdemoralizowania i do momentu jak wpadną w samouwielbienie i uznania po 2 czy 3 kadencjach, że są nieomylni, a może i że są bogami. Dlatego nieodzowne są zmiany ustawowe ograniczające liczbę kadencji do 2.
Interesuje mnie czy ksiądz przecinał wstęgę w imieniu Boga czy własnym, bo co do poświęcenia drogi to nie mam wątpliwości.
W naszej owczarni był przez rok pasterz, który nie faworyzował nikogo. Ale niektórym owieczkom tym równiejszym z równych to się nie podobało. Powiedziały więc powiedzieć jego szefowi że widziały jak spotyka się z wilkiem. I udało im się sprowadzić takiego pasterza który bardziej im dogadza
Przystojnych "hydraulików" też nie faworyzował? Zwłaszcza tych dorabiających w roli gosposi?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!