A komu potrzebny jest urzad pracy jesli nie szuka pracy ludzia sa inne prywatne biura gdzie szybciej znajduja prace jak urzad urzad dzis do niczego nie jest potrzebny tylko utrzymywac trzeba ich
Ja ciągu dnia oferty dostałem 3 .
Każda odrzucona ,tym zawodzie pan nie pracował,i kartka że mnie nie przyjmie.
A pośredniak mnie i tak wywalił że niby nie chciałem podjąć pracy.
Swoim to dają dobre roboty .
Powinieni te panie mądre , perfidne stracić pracę i do magazynu
Jeżeli płacą za niepracowanie to niech się nie dziwią, że ludzie nie chcą pracować. Te wszystkie dodatki to patologia i powinno się z tego zrezygnować.
Jak ktoś ma na stażu tyrać za 1000 zł dla janusza biznesu, to czemu się dziwić?
Wy glindzicie o rzeczach przyziemnych a w tbsie kaloryfery wrzące grzeją do oporu. Q....a przecież to chore
to jest właśnie myślenie ekonomicznych analfabetów, dostaje 500 zł to nie pójdzie do pracy, bo trzeba będzie za żłobek czy przedszkole zapłacić. Zarobiłaby powiedzmy 2 tys, za opiekę zapłaci 500zł, jeszcze dostanie ulgę podatkową ok 1 tys na dziecko rocznie. W sumie rocznie zyska ok 18-20 tys ale nie będzie siedzieć w domu. To trzeba mieć budyń zamiast mózgu !
no sorry ale trzeba wybrac praca albo dziecko, nie mozna ciagle zostawiac tego dziecka gdzie jest korzystniej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!