Zastanawiam się jak to będzie działać w Piotrkowie. Aplikacja ma tylko 2,6 punktu czyli mówiąc krótko jest fatalna. Bardzo dużo uwag krytycznych pod adresem operatora dotyczące działania systemu czy błędnego naliczania opłat.
Osobiście jestem lekko niezadowolony tak późnym startem rowerów, ale lepiej późno niż wcale i polecam. Po pierwszej jeździe zauważyłem, że rowery różnią się od tych testowanych w zeszłym roku i niestety są gorsze, a przerzutki się zacinają, a plusem jest darmowe 20min co daje nam możliwość darmowego przejazdu np z pod polo marketu do dworca PKP czy z giełdy na Dmowskiego na stacje rowerów przy ulicy Łódzkiej
Kpina. Kiedyś przy Focusie był rower a teraz nie ma. Jeśli chodzi miastu o teren to może postawić na przeciwko tam jest taki ładny teren zielony.
Piotrków idzie jak strzała - Hybrydy z Pabianic a teraz rower miejski no no Szał.
To rozumiem że po prezydenta już nie będzie przyjeżdżać czarna limuzyna tylko do pracy będzie jeździł rowerem
Zamiast na wiosnę ... mamy na jesień. To co się dzieje w tym mieście przechodzi pojęcie ludzkie. W październiku ma podobno padać śnieg mam nadzieję że rowery mają odpowiednie opony zimowe!,,,
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!