metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
111 ~111 (Gość)21.03.2020 14:48

A Ośrodek Szkolno - wychowawczy otwarty ! Tam jest szkoła podstawowa nr 1 i nr 17. Oni powinni chodzić do szkoły według władz. Co dalej Panie Prezydencie?

41

gość ~gość (Gość)22.03.2020 15:06

Czy zadawane prace będą ocenione
? Co z poprawą ocen niedostatecznych jeśli uczeń miał na 1 semestr ? Czy może liczyć na możliwość spotkania z nauczycielem i zaliczenia ustnie lub w formie testu sprawdzianu by zdać ? W niektórych szkołach wcale nie ma edziennikow , czy wychowawca roześle rodzicom karteczki z ocenami dziecka ?

30

gość ~gość (Gość)22.03.2020 15:01

Do 111
Nie rozumiem wypowiedzi gościa 111, ja też mam tam dziecko, ma 21 lat (niepełnosprawne intelektualnie w stopniu umiarkowanym i sprzężenie), oboje z mężem pracujemy, mój pracodawca dał mi zgodę na pracę zdalną, nie musiałam przedstawiać zaświadczenia o zamknięciu placówki. Nie mam też dodatkowych dni opieki! Wychowawczyni jest w kontakcie ze mną, dostałam informację o materiałach, które mogę wykorzystać w pracy w domu, a które są umieszczone na stronie.

31

gość ~gość (Gość)22.03.2020 16:34

Do 111
To dlaczego ma Pani/Pan pretensje do Prezydenta. To ustawodawca wydał takie a nie inne rozporządzenie, to na tym szczeblu należy oczekiwać ogólnopolskich rozwiązań dla naszych dzieci.

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat