Podac nazwiska ktorzy to tacy cwani, rolnicy maja prawo do uczciwego weterynarza a nie recydywist?w
23 osoby zatrzymane, ktoś pęknie i będzie sypać resztę, cwaniaczki sami na siebie doniosą,
pójdą na układ jak dotrze że komornik zajmie biznesy
No rejonowi lekarze z okręgu swinskiego.to już wiadomo czemu koronawirus szaleje w powiecie bo świnki z asf po ubiciu zarazily ludzi to wirus I to wirus.a w Tychowie u romka to jak się odbywa badanie lekarz w biurze A pracownicy biją pieczątki.i dlatego jestem weterianinem
Amerykę odkryli to już odawna tak było ,jakby rolnik się nie zgodził to by tak nie było ,a co do nazwizk lekarzy to chyba zaduzo ich nie ma unas w weterynarii
Fałszują.Ja ostatnio kupiłem w sklepie 5 plasterków szynki na kanapki,to tak mnie po nich przeczysciło że szok.Bałem sie piernąc bo nie wiedziałem czy z gruzem nie poleci.Panie tak sie nie robi.
Pozbawić wszystkich dopłat dla tych pseudo hodowców, niech to sami ZERŻRĄ
zostawić na rynku uczciwych,jeśli tacy są?
I certyfikować pod rygorem
stary temat ,cenzura działa w najlepsze ,co rolnicy maja do tego ? robia to co im weterynaria nakazuje ,czy aby to nie ZASTRASZENIE niepokornych ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!