A co Ty tutaj z kontekstu, wybierasz co Tobie Szanowny Tartu wygodne? Polacy muszą dłużej pracować, to pewne! Nie może być tak że niejaki PIS-owski Agent Tomek ma 40 lat, pracował 15, a teraz jest emerytem z 4000zł. To jest w/g Ciebie sprawiedliwość?
Ruch Palikota to Ruch Obywatelski, nie uwikłany w układy i układziki. To świeckie,normalne Państwo,w którym każdemu chce się żyć. Sorry, w Państwie Ojca Brata, Dyrektora, Pana Rydzyka ludzie żyć nie chcą!
Zakłamanie, populizm,zaniechania rozliczeń ,to cały On!
Reasumując= nie mamy nic do stracenia-ja zagłosuję z rodziną na Ruch Palikota!
A ja na SLD !!! I uwierz dużo tego słucham i wyrabiam sobie opinie. O Palikocie cicho sza było co on robił do sierpnia ???
Tylko o legalizacji bimbru i narkotyków mówi. Pierze brudy ...
To wcześniej nie można było tego zrobić?
Wg mnie Marian Błaszczyński pasuje na senatora jak kura na dyrektora MZDiK. Tyle w temacie.
i gdzieś to wyczytał?gorszych bzdur nie widziałem.Uniwersyteckie szpitale są najgorszym złem.
Nie bluźnij bluźnierco!
Popełniasz świętokradztwo wypowiadając takie osądy względem osoby o widocznej poświacie świętości.
Ja też nie idę głosować niż wybierać mniejsze zło. tu link dot Hołdysa i Owsiaka: http://politykier.pl/kat,1025795,wid,13795195,wiadomosc.html?ticaid=5d0a4
Popieram.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!