Bez sensu! Przecież niezależnie od tego, czy ktoś ma w tej kwestii poglądy liberalne i sympatyzuje z tzw. strajkiem kobiet, czy też zdecydowanie konserwatywne i optuje za obroną każdego życia od chwili poczęcia, to każdy powinien sobie zdawać sprawę, że jakieś zbieranie podpisów pod projektem ustawy liberalizującej dostęp do aborcji po prostu mija się z celem, bo taka ustawa NIE MA W OBECNYCH REALIACH POLITYCZNYCH ŻADNEJ SZANSY NA UCHWALENIE! Po co się więc robi coś takiego? Żeby zaistnieć, żeby się o tym mówiło, żeby ktoś, kto tym kreci stał się znany? W ogóle środowiska opozycyjne wobec władzy są obecnie w Polsce nie tyle totalne, co totalnie nieudolne, bo ich ulubionym zajęciem są działania z góry skazane na porażkę, jak np. te słynne, bezsensowne wota nieufności itp...
Jutro niedziela, Dzień Pański. Módlmy się za te młode dziewczyny, które się pogubiły w swoim życiu. Bez życia nie ma przyszłości.
Ok zatem przed dokonaniem aborcji każdej takiej kobiecie powinno się pokazać film jak w rzeczywistości wygląda takie morderstwo i to z najmniejszymi szczegółami. Jeśli to przetrzyma i podejmie decyzję (bedzie miec kilka dni na to) to jej sprawa osobista. Uczciwe chyba podejście - zobacz - oceń- decyduj.
To są zagrywki lewicy aby utrzymać się na scenie politycznej. Zjednoczona Prawica realizuje wzorowo programy społeczno- gospodarcze, to lewicy została ideologia.
Lewactwo - to zło? Ok. A czy ekstremizm prawicowy to dobro? Tak się tylko zastanawiam ...
Jestem na "tak".Przez kilka lat moje dzieci wychowywałam w Szwecji, może nasz rząd chociaż wprowadziłby ułamek ich systemu prorodzinnego.A potem niech wprowadza swoje obostrzenia. Okaże się,że nie będą potrzebne. Tam rodziny mają wsparcie na każdym kroku. W domach gdzie są niepełnosprawne dzieci codziennie przychodzi pomoc ,żeby dać chwilę wolnego rodzicom. W naszym kraju jest wszystko robione zupełnie nie w tej kolejności.
To może zbierzcie też podpisy za karą śmierci dla morderców zwyrodnialców, gwałcicieli itp. ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!