Artur Andrzej Urbańczyk, taka kolejność imion.
[ Wiemy natomiast, że każdy z mieszkańców osiedla „Południe” otrzymał dzisiaj ulotkę promocyjną z nowej przychodzi naprzeciwko. Czy cała ta sytuacja nie układa się w całość? Stawiamy sobie znak zapytania. ]- kombinuj.kombinuj...
Wydaje mi się,że sugerujesz,że pacjentów nie bedą przyjmować lekarze ;->
Führer Chojniak i jego czarne koszule atakują chorych byle wyrwać trochę grosza . Demonstracja siły, pokazówka. Totalitaryzm tryumfuje.
Przecież można było udzielić pouczenia za takie wykroczenie....
Zdrowy zaparkował, jest zupełnie inna sytuacja...
Niestety w Piotrkowie strzela się nie pytając o nic i to z najgrubszej rury do każdego. SS chociaż słuchało tego co się do nich mówiło. No ale podobno mamy demokrację a nie rządy oligarchii Jest przychodnia i to specjalistyczna to i dojazd do niej powinien być.
Stanęliśmy na krawędzi.....a Tusk każe nam dalej iść do przodu.
Rozkradają Polskę wzdłuż i wszerz.
Polska to dziwna kraj...
Cezary Grabarczyk, wicemarszałek Sejmu, zarobił w ubiegłym roku około 315 tys. złotych.
Setki tysięcy tak zarabiają bo miliony na to przyzwalają.
CO W NICH JEST TAKIEGO, CZEGO MY Z REGUŁY NIE MAMY ŻE ZASŁUGUJĄ NA TAKIE WYGÓROWANE WYNAGRODZENIA.
Dyrektora, prezesa, ministra etc. etc. znajdziesz bardzo szybko tego to jest ci na pęczki.
Natomiast robotnika, dobrego fachowca to ze świecą trzeba szukać..
Kiedyś to było doceniane.
Pasą się za nasze!!!
Polsko widzisz to i nie grzmisz!!!!
więcej:
http://sklave.manifo.com/polityka
no a może to nie chodzi o pacjentów tylko o to że doktorzy mają za daleko .Od kiedy to Pan kierownik tak martwi sie o swoich pacjentó już dawno stamtąd sie wypisałam bo takiej znieczulicy nie widziałam od dawna .A dlaczego Pan kierownik nie interesował się wcześniej że jest tam tak mało miejsca do parkowania MYŚLE ŻE ZROBIENIE Z SIEBIE OFIARY NIC TU NIE POMOZE TRZEBA BYŁO WCZEŚNIEJ ZABIEGAC O PACJENTÓW A NIE TERAZ JAK ODCHODZĄ
?
Ochlałeś się?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!