metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kier ~Kier (Gość)21.04.2015 14:25

prosto pod moim oknem ( masakra)

20

~~piotrkowianin ~~~piotrkowianin (Gość)21.04.2015 17:24

Szkoda całkowita hehe dach wgnieciony, a tego nie robią. Oby megana nie była po wymianie wtrysków i turbiny bo to się lubi psuć a za to już nie zwrócą - chyba... Bo niby teraz jest tak, że zwracają by właściciel nie stracił, to samo jak ma pełny bak paliwa.

20

~~piotrkowianin ~~~piotrkowianin (Gość)21.04.2015 17:27

Ktos tam napisal ze koszmarne auto jakim jest Megane.. Osobiście mam meganke II z 2004 roku w dość dobrym wyposażeniu 1.5 dci. Zrobilo w ciagu 2 lat 150 tys km. Obecnie ma 250tys km. Wymieniona turbina po nie opłaca sie regenerować jak w renault asos kosztuje 1200. Wszystko sprawne wtryski itp. A przez 3 lata auto bylo najbezpieczniejszym na świcie według ncap. Takze nie gadaj glupot jak nie wiesz. W dodatku wygodne i pakowne. Madre auto w niskiej cenie.

63

latarnik ~latarnik (Gość)21.04.2015 17:30

W Piotrkowie jest pełno takich słupow. Gdzie mozna przesylac zdjecia? Chetnie przesle.

70

rtr ~rtr (Gość)21.04.2015 12:13

Na szczescie trafilo na koszmarne auto jakim jest renault megane

518

właścicielka~auta ~właścicielka~auta (Gość)22.04.2015 00:08

Odpowiedzialnym za latarnię jest ZDiUM, z ustaleniem tego nie było większych problemów co mnie nawet troszkę pozytywnie zaskoczyło. Co do auta to chyba nie ma znaczenia jakie tam stało, ważne że właściciel z nie swojej przyczyny jest go pozbawiony. Jeździłam tą meganką kilka lat i nie narzekam, dynamiczna, mało paliła, mało awaryjna. A komentarze typu "na szczęście trafiło na Renault Megane" są raczej nie na miejscu...

151

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat