Przeróbka dialogu z "Psów" Władysława Pasikowskiego:
- Stopczyk, czego wy tam słuchacie?
- Ja "Last Christmas". Ale jak pan major woli, to Franz ma polskie kolędy.
A mnie nie podoba się Magiel i sposób prowadzenia go przez dwóch niby redaktorów.Ich dowcipy na poziomie Karola Sztrasburgera i wzajemne ha,ha,ha nie wiadomo z czego.Piosenka jest super i zawsze przypomina o tym ,że zbliżają się święta.
I tak przejdzie do historii razem z Georgiem Michaelem, i w przyszłym roku będzie grana w każdym radiu ku jego pamięci.
Tylko Magla mogę słuchać w tym radiu. A kiedyś był Siber. To była najlepsza audycja ever !!!
Last krismas aj gejw ju ma ha. I tak naprawdę większość ludzi tylko tyle zna z tej piosenki. Nie jest bardziej irytująca niż reklamy środka na hemoroidy i gazy przeplatane kolędami. Szybka pożyczka, "Lulajże Jezuniu", Espumisan, maść na grzybicę pochwy, "Pójdźmy wszyscy do stajenki". Może niekoniecznie w Strefie, ale w większych stacjach radiowych jest to norma. I tak do końca Stycznia.
Dlaczego mam wrażenie, że święta dziś to totalna komercja w porównaniu z tym, co było 20 lat temu? Szał zakupów, ckliwe postękiwania w radiu, nieodzowne upierdliwe reklamy zabawek i nic poza tym?
Mi się ona podoba. Chyba głosy oddawali głosy same gimbony. Jak ta piosenka leci można poczuć że są święta ze śniegiem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!