Ciekawe to "typowanie" KAS i psa. Jedni wiedzieli jaka firma kurierska a drugi, które paczki.
W jakim wspaniałym kraju my żyjemy, że sprzedaż tytoniem bez akcyzy definiuje się jako rażące przestępstwo. 100 patyków z punktu widzenia państwa to kupa a nie pieniądze, rząd rozwala od cholery więcej..........
skarb państwa straciłby ponad 100 tyś zł, chyba chcieliście napisać że tyle by brakło do kolejnych wałków na jakiś respiratorach itp.
Stracił, nie stracił ten Skarb, ale chłopaki z KAS mają trochę darmowego siana do popalenia. Oj muszą lubić tego Aresa, a jeszcze jakby nauczył się wyczuwać alko, to by dopiero była jazda bez trzymanki. A może on już tak ma tylko chłopaki się nie chwalą.
To niedobry piesek ale do rzeczy tyle niby wykrywają albo to tylko propaganda sukcesu bo jak wytłumaczyć fakt ,ze nocne sklepy mają się coraz lepiej a towaru tam nie brakuje i do tego tanio
A ja się zastanawiałam gdzie mój labrador Argo ucieka tak często ????????????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!