Ale jak burza przyszła, to jaki popłoch był. Ludzie tak uciekali, że aż w kwiatki wchodzili i je łamali. Masakra po prostu
byłem rano o 8 i nie wiem co za geniusz wpadł na pomysł aby wyjazd był przez giełdę i droga, którą wszyscy wjeżdżali. Zaraz zrobił się ogromny korek. Zawsze wyjazd był za budynkiem. Może potem zmienili ale rano organizacja była tragiczna.
Nie jestem pewna czy ta zdrowa żywność była taka zdrowa, zwłaszcza w zestawieniu z kurzem z placu i pyłem po przejechaniu kilku samochodów
Po kilku latach ODR powinien przygotować płac do organizowania tego typu imprez - tumany kurzu, pyłu którym oddychają uczestnicy i wystawcy targów. Wstyd ODR !!!
Dojazd i wyjazd,żenada, nawet piesi i rowerzyści nie mieli kawałka pobocza żeby bezpiecznie dojechać czy dojść !
Byłem, kupiłem i jestem zadowolony. Ty niezadowolonym proponuję nie uczestniczyć w kolejnej edycji.
Przecież te wszystkie rośliny można kupić codziennie w EP bez żadnego problemu taniej niż na tym targu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!