metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Szkoda ~Szkoda (Gość)01.11.2013 12:19

Cieszę się, że TPPT prowadzi tą zbiórkę, szkoda tylko, że widzi iż jedynym zabytkowym cmentarzem w Piotrkowie jest cmentarz rzymskokatolicki

00

dioptaz1500 ~dioptaz1500 (Gość)01.11.2013 15:43

zgadzam się z

"Szkoda" napisał(a):
~Szkoda (Gość)
3 godziny temu, 12:19
Cieszę się, że TPPT prowadzi tą zbiórkę, szkoda tylko, że widzi iż jedynym zabytkowym cmentarzem w Piotrkowie jest cmentarz rzymskokatolicki

mamy jeszcze cmentarz prawosławny, ewangelicko-aug. i cmentarz żydowski.Żal,bo to też są niezwykłe miejsca :-(

00

tutaj tutajranga01.11.2013 17:02

Gdyby mnie było stać, prędzej wynajęłabym restauratora. Ale wówczas miałabym kłopoty.
Jak zwykle. Z darowanych 10 złotych, osiem idzie na administrację i rozliczenia tego, co się dzieje; złotówka na podatki i złotówka na rzeczywistą restaurację.

00

zorientowany ~zorientowany (Gość)01.11.2013 21:38

"tutaj" napisał(a):
tutaj

populacja typów antyspołecznych niebezpiecznie rośnie - czas z tym skończyć!~!

00

Zobaczyłem.... ~Zobaczyłem.... (Gość)02.11.2013 07:40

Zobaczyłem kto kwestuje, jacy ludzie się do tego podłączają w celu zbicia politycznej kabzy (wybory tuż, tuż), to odechciało mi się jednego grosika wrzucać - eSeLDowcy, róuchacze, POwinki polityczne autorytety moralne! wielkiej miary, baaardzooo wielkiej miary, psiakrew!!!!!

00

ares1 ~ares1 (Gość)02.11.2013 09:44

"tutaj" napisał(a):
Jak zwykle. Z darowanych 10 złotych, osiem idzie na administrację i rozliczenia tego, co się dzieje; złotówka na podatki i złotówka na rzeczywistą restaurację.

Przecież tak było jest i będzie to nie bardzo wiem dlaczego to Cie tak dziwi.

00

noma ~noma (Gość)02.11.2013 22:29

Śmierć jest jedyną sprawiedliwą sprawą na tym świecie. Nikogo nie ominie.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/2052058,bez-sciemniania-wszystkich-zywych,id,t.html

00

zen ~zen (Gość)02.11.2013 23:15

Każdy mógł się zgłosić i kwestowac, nie tylko politycy. Najłatwiej siedzieć w domu i bezmyślnie krytykować to co robią inni. Taki jest zwyczaj czytelników piotrkowskich portali internetowych- nic nie robić, ale pisać co im ślina na język przyniesie.

00

ares1 ~ares1 (Gość)03.11.2013 08:03

"noma" napisał(a):
Śmierć jest jedyną sprawiedliwą sprawą na tym świecie. Nikogo nie ominie.

Ale co bogatszy może się od niej na jakiś czas wykupić bo biednemu odrazu w oczy zajrzy :)))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat