Wśród kwestujących byli też nauczyciele i uczniowie z SP 11 w Piotrkowie ????
Widzę,że sami najbogatsi i najsłynniejsi celebryci piotrkowskiej ziemi stanęli do cmentarnej kwesty. A skoro tak,to uważam,że sami powinni dać przykład i uszczknąć ze swoich trzosów konkretne ilości dudków.Nie dziwię się,że cienko przędą,bo pomysł z tymi osobami jest nietrafiony.Sądzę po sobie,gdybym bowiem na nich trafił,nie dałbym grosza.Pomysłodawcy tej ekipy powinni wystawić ludzi skromnych,np.młodych wikarych lub harcerzy i jestem pewien,że ludzie grosza by nie skąpili.Jestem pewien,że uciułali by więcej dudków,niż ci obecni.W dzisiejszych trudnych czasach ludzie są uczuleni na to,komu dają ofiarę.Szczególnie biedni,którzy są najhojniejszymi ofiarodawcami.
Dlaczego ktoś uczepił się nazwy "piotrkowskie Powązki"? Przecież nic takiego nie istnieje.
NA ratowanie pomników na cmentarzu rzymsko-katolickim.A gdzie prawosławne,ewangelickie,Żydowskie?Nie dałem nic.
Zamiast pisać złośliwe komentarze może warto samemu spróbować wziąć udział w kweście ? Przemyśl komentatorze...może za rok zechcesz pomóc.
Zawsze Krzysiu Michał i inni w godzinach największej popularności.a to jeszcze nie rok wyborczy.sam stałem kilka lat temu i wiem co to z ściema
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!