Brawo. Instruktor nie zauważył że kursant ma prawie promil alkoholu. Po prostu bez komentarza. Podajcie co to za szkoła nauki jazdy ma takich bystrych instruktorów.
Do goscia. I znów sygnaliści w akcji.Podejrzewam że kursant spokojnie by wyjeździł godzinę spokojnie.No ale oczywiście trzeba zakapować drugiego.Uprzedzając odpowiedzi-tak tak napewno by mi zabił kogoś z rodziny.
Człowieku. O czym Ty piszesz. Jakie kapowanie. Czy pijany kierowca który jak w tym przypadku mógł spowodować zagrożenie dla pieszych powinien jak to piszesz jeździć dalej???. Czy powiadomienie Policji to kapowanie??. Dla takich idiotów nie ma miejsca na drogach. I brawa dla tego człowieka co w porę zareagował. I uprzedzając Twoje pytanie. Ciekaw jestem co byś zrobił gdyby to właśnie taki idiota zabił by kogoś z Twojej rodziny. Pewnie sprawiedliwości szukałbyś na księżycu. Gratulacje dla Ciebie za popieranie pijanych kierowców.
Jeżdżę z tym instrumentem i naprawde jest bardzo dobry nie mam do niego żadnych zastrzeżeń a nie ma takiego obowiazku zeby kazdego wachac. tylko nie napiszą ze najpierw miał 0.4 a puzniej.mu wiecej wskazywało aż 0.9
Ano instruktor prowadził chyba rozmowę przez telefon tak uczą kiedyś bym przyp w naukę bo mi wyjechał przd nos
A co instruktor nie widział że kursant jedzie nie tak jak powinien ma hamulec za łeb bym wzięła instruktora
Weszła ta ustawa, w której mieli być karani Ci, którzy udostępniają pijanemu auto?
Do gościa.Nie zabiłby mi nikogo ponieważ mieszkam w TM.Płytko myślisz widzę.
I prawidłowo - kierowca z Tomaszowa musi umieć prowadzić w każdych warunkach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!