metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
JA ~JA (Gość)04.08.2009 11:35

Starostwo ma rację
ROZPORZĄDZENIE
MINISTRA INFRASTRUKTURY
z dnia 22 lipca 2002 r.
w sprawie rejestracji i oznaczania pojazdów
§ 4. 1. Dowodem własności pojazdu lub jego pojedynczych zespołów jest w szczególności jeden z następujących dokumentów:
1) umowa sprzedaży;
(...)
2. W przypadku gdy dane odnoszące się do zbywcy pojazdu zawarte w dowodzie własności pojazdu dołączonym do wniosku o rejestrację są niezgodne z danymi właściciela zawartymi w dowodzie rejestracyjnym i karcie pojazdu, jeżeli była wydana, jako dowód własności wymagany do rejestracji rozumie się wszystkie dokumenty potwierdzające fakt przeniesienia prawa własności pojazdu.

00

prawdziwy JA ~prawdziwy JA (Gość)05.08.2009 07:56

Prosze nie uzywac mojego nicka

00

JA ~JA (Gość)05.08.2009 09:10

sorki
ale ~JA i JA trochę jednak się różnią
może moderator zmieni ~JA na np ~znający przepisy

00

prawdziwy JA ~prawdziwy JA (Gość)05.08.2009 10:00

ten znaczek przed nickiem (chyba tylda ale nie jestem pewien co do tej nazwy) pojawia sie wtedy gdy nie jestes zarejestrowanym uzytkownikiem a mi chodzi o samo JA nie wazne czy ze znaczkiem czy bez uzywam tego nicka od poczatku

00

JA ~JA (Gość)05.08.2009 10:40

"prawdziwy-JA" napisał(a):
nie wazne czy ze znaczkiem czy bez uzywam tego nicka od poczatku

nickiem ze znaczkiem (tyldą) może podpisać się każdy na świecie mający dostęp do netu i niestety nic na to nie poradzisz. Nick zarejestrowany (bez tyldy) identyfikuje jedną osobę - chyba że ktoś złamie hasło

00

gość ~gość (Gość)05.08.2009 11:01

"prawdziwy-JA" napisał(a):
Prosze nie uzywac mojego nicka

Najlepiej się zarejestrujcie i będziecie mieć swoje: JA~Ja

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat