Może mi ktoś wyjaśnić: to są radni miejscy czy gminno-wsiowo-powiatowi? Bo już nie ogarniam, o czyje interesy oni dbają i kogo reprezentują. Może odwołany radnych, którzy nie dbają o interes miasta i jego mieszkańców.
Jacy kupcy ? Co to za staropolskie słowo. Kupcy to byli w 17 wieku, to są sprzedający byle co i byle gdzie w środku miasta. Z kupcami prawdziwymi nie ma tu żadnego związku.
Mimo ze pewne kwestie mi sie nie podobają jeśli chodzi o organizacje targowiska to na pewno jestem za referendum bo takie traktowanie mieszkancow po prostu uwlacza urzędnikom. Na pewno podpisze bo tu nikt nie chce rozwiazac problemu. Ale pan ksiaze ciemnosci wszystkich schowa za blok. Miala byc reorganizacja!!! A jest dewastacja!!!
Żądamy dymisji prezydenta i radnych którzy przeglosują tą propozycję.
Na jakiej podstawie mogą odwoływać w referendum prezydenta ludzie którzy go nie wybrali ! Przecież oni nawet nie maja prawa głosu w Piotrkowie, proponuje wracać do siebie na wieś i tam organizować protesty.
Lider kupcow grzmi, że to likwidacja, a sam jest wszystkiemu winny. Dostali minimalna podwyżkę, pierwsza od nastu lat, i nagle im źle. A ceny na hali są horrendalne. Tak miał Pan Kowaewski wywieźć Chojniaka na taczce, że Chojniak wraz z radnymi jego wywiozą spod hali, i to na stałe.
to może tak jak było kiedyś, niech w haki targowej Pan właściciel urządzi boksy dla handlujących i będzie po problemie
Referendum! Życzę szczęścia. Państwo radni kogo Wy straszycie i za kogo reprezentujecie. Wyborców z miasta czy ze wsi?
I bardzo dobrze. Dziwię się mieszkańcom okolicznych bloków, że już dawno się nie zbuntowali. Strach pomyśleć, jakie ma szanse w piątek ok. 10.00 osoba, która dostanie zawału albo gdyby wybuchł pożar!!! Bezmyślność ludzi poraża. Są inne, bezpieczniejsze i lepiej zorganizowane targowiska niż to na ulicach miasta. Nareszcie ktoś pomyślał.
A może tak za jednym "razem" w referendum odwołać nieugiętego prezydenta Krzysztofa Chojniaka. Po co nam mieszkańcom taki włodarz, który do mieszkańców odwrócił się plecami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!