Niech wreszcie do cholery radni zajmą się buczacym samolotem a nie pierdołami my już leki bierzemy na nerwy
a gdzie jest reszta radnych? to co się tu dzieje mają w głębokim poważaniu
Kto pisze te komentarze bo napewno nie mieszkancy. Jestem z mieszka 1.I nie znam nikogo kto chce likwidacji. Są utrudnienia ale kwestia przestawienia kilku miejsc.
A można odwołać tych radnych, którzy gdzieś maja mieszkańców tego osiedla?! Zaprwniam państwa, ze przy wyborach zrobię co w mojej mocy, zeby z twarzy i nazwiska - każdy z Kilku tysięcy ludzi tu mieszkających wiedział - kto im nadal funduje piekło!
Przecież powinni wypowiedzieć się najbardziej zainteresowani -czyli mieszkańcy pobliskich bloków którzy nie moga wyjechać a nie osoby które przyjeżdzają na Halę
Zapraszam do Piotrkowskiej fary na msze odprawiane przez nowego młodego wikarego.Wspaniały majstersztyk liturgiczny.
Jak zawsze głosowałem za obecnym prezydentem,to teraz będę przeciw.Bo on z rzucił z siebie maskę i pokazuje jak dba o zwykłych ludzi.Referendum od zaraz.!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!