Zastanawiam się kto jeszcze kupuje tą chińszczyznę. Przenieść to targowisko na wieś gdzieś pod Piotrków.
Nie kupuje bo drogo np ziemniaki tam 20 zł a ja kupuję za 8 zł za worek wiec sory
Każdy chodzi tam gdzie jemu pasuje !!! Jedz na hurt a sam zobaczysz jakie są ceny i do tego dodaj Vat .
jedno z nielicznych poprawnych projektów działania , wladza żywi się z naszych podatków i opłat ,nikomu nie zaszkodzi kontrola ,,,, efekty mogą być ciekawe ,z punku widzenia obywatela ,przejrzysta władza to same plusy ,w tym punkcie ich popieram
Ciekawi mnie czemu niektórzy jak wpada Urząd Skarbowy to zostawiają stoiska. Boją się kontroli ? Czy tego że będą musieli wejść w kasę, albo oddać pieniądze które się wzięło od Państwa .
Teraz dostanie się do urzędu miasta to totalna inwigilacja, lepiej jak w CHRL, Wchodzisz, kamera robi ci zdjęcie, pod pozorem mierzenia temperatury. Tak że panowie kupcy pamiętajcie i Wy między innymi jesteście, albo będziecie na serwerach internetowych, w tzw chmurze, jako wichrzyciele. A tak w ogóle co z RODO panie prezydencie Chojniak. Jakim prawem pod pozorem mierzenia temperatury robi pan zdjęcia petentom urzędu, przecież od tego są termometry bezdotykowe a nie kamery. Piotrkowianie, obudźcie się.
Panowie nieraz kupowałam u was towar teraz stóp w sklepie kupię taniej i lepszy nie badziewie jeżeli pytam o cenę to najpierw cisza ile brać bo złapałeś sępa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!