Jeśli zablokujecie centrum to Bóg mi świadkiem - nigdy już od was niczego nie kupię i namówię wszystkich, których znam do tego samego. Nie tędy droga kupcy!
o znowu Janik nic nie może wygrać tylko się podłącza pod protestująca mniejszość tylko nie ma pomysłu na większość
Środek miasta obwieszony gaciami to dopiero skandal.A kupcy z poza Piotrkowa
Dla nas mieszkańców okolic Hali to okropne. żeby cały czas bałagan mieć koło bloków.Te badziewia sprzedawane pod ,,Biedronką też szpecą miasto.Brawo panie Prezydencie że pan w końcu robi porządek z tymi kramami w centrum miasta taka wiocha.Przepraszam wioski za takie porównanie
Zaraz zaraz ludzie tyle lat stali na miejscach wyznaczonych ktore oplacali. Nie stali na dziko i kasa sie zgadzala. Teraz 300 stanowisk pracy chca zlikwidowac a ludzie pisza ze przez 12 godzin w tygodniu cos im przeszkadza. Ja place na starym miescie za swoje i zony auto. Nie mam za darmo i tez nie mam gdzie stanąć. Bo ludzie przyjezdzaja do kosciola i okolicznych pubow. Czyli idac waszym tokiem myslenia wszyscy ze starego miasta podpisy zbieramy i zlikwidowac kościół i bary.jak wam taka wiocha to do Poznania duze miasto. Nie lepiej nie bo bylem tam ostatnio to pod szpitalem handluja. Jeszcze byscie chcieli i to zamknąć.
Ale was Chojniak załatwił! Idźcie do proboszcza to wam pomoże bo tylko prezydent z sukienkowymi się liczy
Tu się szykuje coś grubszego i dla tego chcą tak po prostu usunąć ludzi.
Za jakiś czas może się okaże o co tyle szumu by usunąć ludzi.
Prezydent ostatnia kadencja, ale radni będą zapamiętani jak głosowali.Gdzie ta elementarna uczciwość ,kiedy przed wyborami po głosy wyborców zabiegało się na targu przy ,,hali?,prosząc kupców o agitację na swoją kandydaturę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!