LUDZIE lepiej do kosza niz do lasu wy zawsze bedziecie mieli problem ta podjechala merolem i 2 wory
Zbiórka darów dla powodzian w Piotrkowie Tryb. Więcej na stronie: http://www.lewicapiotrkowska.pl/
Jednak trzeba też przyznać, że część z tych ludzi może być mieszkańcami bloku spółdzielni. Sam kiedyś porządkując mieszkanie i garaż podwiozłem kilka worów kombiakiem z oczywistego powodu, mimo, że miałem kilkaset metrów do śmietnika. Zostałem oczywiście ochrzaniony przez babkę, że wywalam na spółdzielnianym. Tłumaczenie, że zarówno mieszkanie jak i garaż mam z PSM nic nie dało rzecz jasna. Tutaj każdy przypadek trzeba oddzielnie sprawdzić, nie można w sumie posądzić tylko dlatego, że ktoś wywala z samochodu, odłożyło się to z samochodu wywala zamiast nosić co dzień po woreczku.
jest jedno rozwiazanie niech Straz Miejska zajmie sie sprawdzaniem posiadania koszy na posesji i czy maja podpisane umowy z odbiorcami tych smieci -od razu bedzie wiadomo kto podrzuca
nie mam zamiaru płacic za innych-skoro stac ich na super samochody i domy-biedaki ,a co sobota imprezuja a my zap... w pracy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!