metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Brawo ~Brawo (Gość)30.05.2010 22:47

LUDZIE lepiej do kosza niz do lasu wy zawsze bedziecie mieli problem ta podjechala merolem i 2 wory

00

piotrkowianin3 ~piotrkowianin3 (Gość)30.05.2010 22:53

Zbiórka darów dla powodzian w Piotrkowie Tryb. Więcej na stronie: http://www.lewicapiotrkowska.pl/

00

lukch ~lukch (Gość)30.05.2010 22:59

Jednak trzeba też przyznać, że część z tych ludzi może być mieszkańcami bloku spółdzielni. Sam kiedyś porządkując mieszkanie i garaż podwiozłem kilka worów kombiakiem z oczywistego powodu, mimo, że miałem kilkaset metrów do śmietnika. Zostałem oczywiście ochrzaniony przez babkę, że wywalam na spółdzielnianym. Tłumaczenie, że zarówno mieszkanie jak i garaż mam z PSM nic nie dało rzecz jasna. Tutaj każdy przypadek trzeba oddzielnie sprawdzić, nie można w sumie posądzić tylko dlatego, że ktoś wywala z samochodu, odłożyło się to z samochodu wywala zamiast nosić co dzień po woreczku.

00

dudu ~dudu (Gość)22.05.2012 15:48

jest jedno rozwiazanie niech Straz Miejska zajmie sie sprawdzaniem posiadania koszy na posesji i czy maja podpisane umowy z odbiorcami tych smieci -od razu bedzie wiadomo kto podrzuca

00

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)22.05.2012 15:51

nie mam zamiaru płacic za innych-skoro stac ich na super samochody i domy-biedaki ,a co sobota imprezuja a my zap... w pracy

00

lulu ~lulu (Gość)22.05.2012 15:52

piotrkowscy cwaniacy pseudo biedacy

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat