metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ertees ~ertees (Gość)13.08.2014 06:53

Kaska na postawienie Toalet na pewno jest,ale po co,radni maja swoje wydatki.Pozatym to typy co nie lubia kontaktu z natura i nie chodza na spacery po parkach.

51

bez żenady ~bez żenady (Gość)13.08.2014 07:34

A toaleta na dworcu PKP w Piotrkowie Tryb. od soboty 9 sierpnia br. jest już bezpłatna. Jest tam czysto i higienicznie, jest papier toaletowy, mydło przy umywalkach i papierowe ręczniki. Tylko rodzi się pytanie: Jak długo?
P.S. Toaleta na fotce z podpisem"Toaleta publiczna przy dworcu w Piotrkowie" znajduje się przy Wieży Ciśnień a nie przy dworcu. Chyba, że PKS. Nt. jest to toaleta miejska a nie PKP. Szacun dla dyrekcji PKP za zniesienie opłat.

60

manieck ~manieck (Gość)13.08.2014 08:23

A ja mam inne pytanie. A co z toaletami w urzędach ? W tym w Urzędzie Miasta? Niedawno załatwiałem sprawę w UM i musiałem skorzystać z toalety przy BOM. Ze zdziwieniem zauważyłem, że z 2 kabin jedna jest zamknięta. Ale kluczyk mają od niej pracownicy UM i z niej korzystają. Dlaczego zatem dla klientów UM pozostawiono tylko jedną czynną toaletę? Dlaczego druga musi być zamykana na klucz? Czy urzędnicy muszą mieć osobną toaletę, a jeśli już muszą to czemu kosztem toalety dla klientów? Czy nie mogą chodzić do innej "urzędniczej"? Czy tam lepszy papier mają czy co ? Jak dla mnie to skandal. Może numerator jeszcze przy WC postawcie, na wypadek gdyby kilka osób chciało skorzystać w tym samym czasie.

51

sklave sklaveranga13.08.2014 08:33

Po 1989 roku kolejne ekipy rządzące coraz to większą kupę robiły. Taką kupę już nawalili że miasta nie widać. Kupy w toaletach się nie mieściły więc je pozamykano. No a jak kogoś przymuli to brama mu pozostaje lub chodnik. Co na to strażnicy? Toalety w promieniu kilku kilometrów nie uświadczysz a do toalety w lokalu zazwyczaj nie wpuszczają. No chyba że coś zamówisz. Trak Wielu Kultur dla innych Trakt Wielu Przekrętów za miliony odnowiony a toaletach zapomniano za to o płatnych parkingach nie zapomniano. Widzę wycieczkę i wszyscy nogami przebierają lub kucają i błędnym wzrokiem kibla szukają. Kandydaci na prezydenta Piotrkowa. http://sklave.manifo.com/foto-szopka

80

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)13.08.2014 20:16

Cytuję:
Jednym słowem: w tym trudnym temacie jest jeszcze kupa do zrobienia.

Ale najprościej i najwygodniej jest olać temat... ;)

31

staremiasto ~staremiasto (Gość)13.08.2014 22:53

żebyście wiedzieli jakie spotkania odbywają się w takich publicznych toaletach..grzmocą eis tam geje a właściciele takich toalet nic sobie nie robią

40

Grzesław ~Grzesław (Gość)14.08.2014 11:55

jakie miasto taka kupa

40

ciastek ~ciastek (Gość)14.08.2014 19:22

"staremiasto" napisał(a):

ale zal czy zazdrosc z tego komentarza wynika bo nie wiem, nigdy tego nie widzialem a chcialbym zobaczyc :P

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat