Uchwała zmieniająca ceny biletów wprowadziła tez nowe ich opcje. Jednak w aplikacji można teraz kupić jedynie bilet normalny, socjalny i ulgowy. A gdzie pozostałe opcje ?
Z aplikacją GoPay można było już od dawna kupić bilety na MZK w Piotr. To co to za nowość? Inna nazwa aplikacji?
Już niebawem, żeby skorzystać z tzw. szaletu publicznego, trzeba będzie najpierw ściągnąć odpowiednią aplikację, pobrać kody i hasła, wysłać SMS, zainstalować wtyczkę, wybrać jakieś opcje, odebrać maila z kodem jednorazowym, zeskanować, zalogować się na jakieś platformie, podpisać klauzulę RODO, potwierdzić reguły zabezpieczeń i antywirusów, zmienić hasło, wylogować, zalogować..... itd... itd.... No i wstyd powiedzieć, co to będzie, jak się system zawiesi, albo jak ktoś nie do końca lubiący digitalizację i elektronizację wszystkiego, co się da, sobie z tym wszystkim nie poradzi...
Bardziej mi się opłaca jeździć autem. Przynajmniej jestem niezależna i nie muszę marznąć na przystanku
Bilet w telefonie to już można było od dawna kupić, min. w aplikacji GoPay. Żadna mi to nowość a w nawiązaniu do podwyżki cen biletów trochę żenujące że akurat właśnie teraz się ukazuje ów artykuł.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!