Odnośnie wymyślnych dań, to tu jest lepszy artysta:
http://wpolityce.pl/lifestyle/197724-szok-norweski-artysta-twierdzi-ze-zjadl-swoje-biodro
Pan Rafał jest dobry ale jeśli chodzi o najlepszego w Polsce to redaktor trochę przesadził . Autorytetem może być dla takich szkółek bo nauczanie w tych szkołach jest byle jakie, teoria u nauczycieli to nie wszystko, brak praktyki to brak jakichkolwiek nowoczesnych metod nauczania. Pan Rafał pokazał że wyrwał się z takiej piotrkowskiej podrzędnej szkółki i swoja pracą i chęciami zdobył uznanie.
A pseudo kucharzy w Polsce to mamy na pęczki I pan Rafał na pewno do nich nie należy.
A ja myślałem, że chodzi o Wojciecha Amaro - a ja o tym gościu nigdy nie słyszałem ;D
dobrze ze nie zapomniales dopisac CHLOP.... idziesz delektowac sie smakiem jak chcesz sie najesc to zjedz kilo kaszanki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!