Jeden z najlepszych kucharzy w Polsce .......
szef kuchni brytyjskiej sieci restauracji.....
rzetelność dziennikarska to cenna cecha w pracy
tu bratek, tu truskawki plasterek, tam się ketchup wychlapnął... to jest ta niby prawdziwa kuchnia?
przecież to nawet ładnie nie wygląda, do jedzenia nijak nie zachęca
Co w tym dziwnego?
W Polsce jest jednym z najlepszych a za granica szefem-proste...
Moje zdanie jest bardzo podobne...
Jak dla mnie wygląd tez zniecheca...Nie lubie az takich eksperymentow w kuchni...
Zdjecie nr 6- az chce się smiac :P czepek na glowce a wlosow cala kita wystaje... a to na tych talerzach to co to?Poczatki ustrojenia dania czy niedojedzone danie? :P
Takie jedzenie to tylko u takich francuskich piesków jak Czajka. Normalnie to chłop potrzebuje schabowego z kapustą i kartoflami.
No jakby mi kobita przyniesła na talerzu te kurna paseczki, to bym ją na dwór wygnał. Jaja se robita w tym Szydłowie?
Widzę, że na sztuce kulinarnej Rafał Cz. zna się tak samo, jak na polityce i robieniu kariery. Niestrawność na wszystkich frontach.
Nie obrażaj rasowych psów
Ciekawe czy wszystkie talerze trafiły na stół dyrektora. Jak smakowało?
Ktoś pewnie założył, że w czekoladzie to nawet i materiał na buty będzie smakował wybornie. Zamiast takiego "frykasu" wolałbym zwykłą zupkę z Vifona. Mogłaby być i z czekoladą, ale bez świńskiej skóry...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!