metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jaki ~jaki (Gość)29.05.2014 15:34

Jeden z najlepszych kucharzy w Polsce .......
szef kuchni brytyjskiej sieci restauracji.....
rzetelność dziennikarska to cenna cecha w pracy

31


qqryq ~qqryq (Gość)29.05.2014 18:02

tu bratek, tu truskawki plasterek, tam się ketchup wychlapnął... to jest ta niby prawdziwa kuchnia?
przecież to nawet ładnie nie wygląda, do jedzenia nijak nie zachęca

41


assa ~assa (Gość)29.05.2014 18:44

"jaki" napisał(a):
Jeden z najlepszych kucharzy w Polsce .......
szef kuchni brytyjskiej sieci restauracji.....
rzetelność dziennikarska to cenna cecha w pracy


Co w tym dziwnego?
W Polsce jest jednym z najlepszych a za granica szefem-proste...

"qqryq" napisał(a):
tu bratek, tu truskawki plasterek, tam się ketchup wychlapnął... to jest ta niby prawdziwa kuchnia?
przecież to nawet ładnie nie wygląda, do jedzenia nijak nie zachęca


Moje zdanie jest bardzo podobne...
Jak dla mnie wygląd tez zniecheca...Nie lubie az takich eksperymentow w kuchni...

Komentarz był edytowany przez autora: 29.05.2014 18:59

30


assa ~assa (Gość)29.05.2014 19:03

Zdjecie nr 6- az chce się smiac :P czepek na glowce a wlosow cala kita wystaje... a to na tych talerzach to co to?Poczatki ustrojenia dania czy niedojedzone danie? :P

Komentarz był edytowany przez autora: 29.05.2014 19:11

50


szczerze! ~szczerze! (Gość)29.05.2014 18:56

Takie jedzenie to tylko u takich francuskich piesków jak Czajka. Normalnie to chłop potrzebuje schabowego z kapustą i kartoflami.

50


zdziwiony ~zdziwiony (Gość)29.05.2014 19:10

No jakby mi kobita przyniesła na talerzu te kurna paseczki, to bym ją na dwór wygnał. Jaja se robita w tym Szydłowie?

30


expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)29.05.2014 19:10

Widzę, że na sztuce kulinarnej Rafał Cz. zna się tak samo, jak na polityce i robieniu kariery. Niestrawność na wszystkich frontach.

50


równie szczerze! ~równie szczerze! (Gość)29.05.2014 19:12

"szczerze" napisał(a):
francuskich piesków jak Czajka


Nie obrażaj rasowych psów

40


Zgaga ~Zgaga (Gość)29.05.2014 19:16

Ciekawe czy wszystkie talerze trafiły na stół dyrektora. Jak smakowało?

30


Al Bundy ~Al Bundy (Gość)29.05.2014 23:18

Cytuję:
Skóra wieprzowa w czekoladzie z sosem lawendowo-pomarańczowym z tabasco


Ktoś pewnie założył, że w czekoladzie to nawet i materiał na buty będzie smakował wybornie. Zamiast takiego "frykasu" wolałbym zwykłą zupkę z Vifona. Mogłaby być i z czekoladą, ale bez świńskiej skóry...

30


Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat