W Piotrkowie brakuje przede wszystkim dobrych lekarzy. Pojechałem do Łodzi do prywatnej kliniki to nawet nie chcieli wyników badań z Piotrkowa bo stwierdzili że nasza służba zdrowia nawet tego nie potrafi. Leczyłem się w Piotrkowie 5 lat co roku w szpitalu. W Łodzi dostałem kilka zastrzyków na miejscu i receptę do domu. Jestem zdrowym i wolnym człowiekiem.
Piotrkowska służba zdrowia idzie na dno!!!
Wszystko przez starostów i dyrektorów placówek.
Brakuje kardiologów? Przecież nie tak dawno z wielką pompą otwierania kardiologię. Przyszło dwóch bardzo dobrych lekarzy. Teraz nagle brakuje???
Za zamknięcie poradni okulistyczne dla dzieci ktoś powinien odpowiedzieć.
nie wszystkie oddziały są złe- polecam rehabilitacje kardiologiczną na Rakowską. Oddział super, pacjent w centrum uwagi -zarówno lekarskiej , pielęgniarskiej jak i rehabilitacyjnej.
proszę sprawdzić ile czeka się do poradni kardiologicznej ( 17 msc) , na ECHO ( 17 msc) , Holtera ( 12msc) , do por endokrynologicznej ( kilka lat) . Próby wysiłkowej nie uświadczysz na Wolborskiej
podobno zostaje tylko ordynator ortopedii i dwóch lekarzy, reszta się zwolniła z tego "wspaniałego szpitala " , a kolejki kilkunastu miesięczne na zabieg i do poradni
Doktor z Lodzi to prawdziwy doktor,piotrkowski sie nie liczy.Ciemnota ludzka nie zna granic!!! Naciagacze i tyle,badania nie dobre, smiechu warte, ciemnota to kupi!!!!
Nie ma normalnych lekarzy w Piotrkowie .Sami ściągacze,leczą i nie mogą postawić diagnozy.żenada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!