metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)17.06.2013 12:36

Najwięcej robią Ci, co najwięcej zarabiają - czyli wszystko i nic!!!

00

t ~t (Gość)17.06.2013 14:00

"Zaszczytną funkcję dzielnicowego..." Porażające.

00

luzik ~luzik (Gość)17.06.2013 14:34

"t" napisał(a):
Zaszczytną funkcję dzielnicowego..." Porażające.

Co jest niegodnego w funkcji dzielnicowego, zwłaszcza jeśli funkcja ta wypełniana była przyzwoicie ???
Brzydzisz się milicjantami, czy policjantami w ogóle?
Myślisz, że policja dzisiejsza jest inna niż był wcześniej?

00

piotrkowianin1 ~piotrkowianin1 (Gość)17.06.2013 15:53

Luzik, chłopie gdzieś się wychował jak Ty nie wiesz jaka jest różnica między "milicjantem" a policjantem. Jak byś rozwieszał ulotki przed 89r to byś wiedział jaka jest różnica.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)17.06.2013 17:38

"Jan-Dziemdziora--radny" napisał(a):
Uprzejmie wyjaśniam - cdn.Jan DziemdzioraUrodziłem się w 1948 roku w miejscowości Praca k/Gomulina, w gminie Wola Krzysztoporska, stąd też moje twierdzenie, że żadnej pracy się nie boję.Od 1963 roku przez siedem kolejnych lat pracowałem w Fabryce Maszyn Górniczych ”PIOMA” w Piotrkowie Trybunalskim, na tzw. „starej hali”, początkowo jako pracownik młodociany, a po ukończeniu szkoły przyzakładowej już jako pełnoprawny pracownik.1 lipca 1970 roku podjąłem pracę w resorcie spraw wewnętrznych i administracjiwstępując do służby w ówczesnej Milicji Obywatelskiej. W okresie służby pracowałem m.in. w ogniwach patrolowych, jako posterunkowy na posterunku między-gromadzkim w Mzurkach i na posterunku gminnym w Piotrkowie przy ulicy Pereca 18. Był również dzielnicowym, kierownikiem rewiru dzielnicowych, a w latach 1988 -89 komendantem komisariatu w Sulejowie.W 1984 roku ukończyłem pięcioletnie studia na Wydziale Prawa Uniwersytetu Łódzkiego uzyskując tytuł magistra prawa. Po zmianie ustroju społeczno-politycznego od 1990 roku pełniłem funkcję zastępcy komendanta Policji dla miasta i powiatu piotrkowskiego.

Lustracja na epiotrków. Przykre.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/

00

bistro bistroranga05.10.2013 01:58

Celebryci wersja uboga. Gdyby nie media, to o ich istnieniu nikt by nie wiedział.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/2020912,bez-sciemniania-celebrytow-piotrkowskich-zywot-powszedni,id,t.html#cb9dd894546a6349,1,3,5
posłanka Radziszewska zakręciła w sejmie nową kiecką w opoczyńskie paski, radny Winiarski dzięki smukłej od 3 lat sylwetce pomknął chyżo z Biegiem Trybunalskim, prezes Rżanek jako żywo przypomina teraz Roberta De Niro, a szef sejmiku Mazur - wzorem redaktor Olejnik - zlikwidował sobie (ale zupełnie niepotrzebnie!) diastemę, czyli tę seksowną przerwę pomiędzy górnymi jedynkami.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.10.2013 10:51

"nie-jestem-oligarcha" napisał(a):
Te samochody są o wiele droższe niż wykazali. M.Błaszczyński swojego merca sprowadzonego z Niemiec kilka lat temu za 100.000 zł wycenił na 30.000 zł. Ciekawe czy za tyle by go sprzedał?

Przecież to już staroć. Jeździ po Piotrkowie Trybunalskim już prawie 6,5 roku. Widziałem go bodajże we wtorek na ul. Wojska Polskiego. Marian jechał bez pasów, w dodatku rozmawiając przez komórkę. Ciekawe, na ile wyceniliby to policjanci?

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat