zróbcie Rolnicza, to obwodnica miasta od północy łacznik Kostromskiej z Rakowska
A od Spacerowej do Rolniczej to ulegnie likwidacji?
Michałowska pełniła funkcję objazdu Łódzkiej jak był remontowany węzeł łódzki, teraz jest tam mały ruch bo w remoncie jest wiadukt na Michałowskiej wspaniała okazja ją wyremontować a ulica jest w katastrofalnym stanie właśnie na początkowym odcinku
To zdumiewające , kiedy czytam jakie ulice przewidywane są do remontu w przyszłym roku , jakie były brane pod uwagę np. Słowackiego od Reja do Jedności Narodowej( nawierzchnia w dobrym stanie), a jakie w ogóle - np. Wojska Polskiego od Łódzkiej do Toruńskiej ( nawierzchnia w skandalicznym stanie)to nasuwa mi się jedna myśl: panowie radni , za co wy bierzecie całkiem niezłe pieniążki ? To naprawdę nieprzyzwoite !!! Czy tylko po to tam sterczycie żeby remontować ulice sobie i swoim znajomym? Wsiądźcie w wynajęty za pieniądze podatników autobus i pojedźcie zwiedzić parę innych miasteczek żeby się przekonać , że można coś zrobić dla swojego miasta! To przykre , że rządzący miastem fundują nam mieszkańcom tak marne perspektywy.
Masz problemy z czytaniem? W artykule nie chodzi tylko o jezdnie ulic, ale również o chodniki:
.
A kto tych rządzących wybrał? Pewnie też głosowałaś na Chojniaka i jego kolesi razem albo nie poszłaś na wybory, więc teraz pretensje do garbatego, że ma dzieci proste. ;)
Najwcześniej w 2015 roku po wyborze normalnego prezydenta, chyba że wcześniej Pobożnego pogonią.
Nie pogonią, bo teraz asystent społeczny Cecot zrobi mu pijar.
Ktoś wie, o co mu chodzi?
No i zrobili. Chodnika nie ruszali, a nowe krawężniki wstawili tylko po stronie zachodniej. Początkowo myślałem, że to w celu spływu wody na stronę wschodnią, ale jezdnia jest pochylona na zachód i woda stoi przy krawężniku.
Wygląda więc na to, że to kolejna oszczędność Pobożnego - na pensję dla asystenta. Dzięki temu zafundował nam na lata kawałek wsi w mieście (nie obrażając wsi oczywiście):
a PRZEDBORSKA i SIKORSKIEGO kiedy? Mam faktury wystawiac miastu za ciagle naprawy zawieszenia? Musze jakos do pracy dojezdzac!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!