metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nie ma opcji ~Nie ma opcji (Gość)11.09.2023 19:26

Ja tam już nigdy w niczym policji nie pomogę nawet jakbym cokolwiek wiedział.Do pisania mandat?w za bzdury to pierwsi a jak coś potrzebują to pierwsi.

02

Masia1977 ~Masia1977 (Gość)11.09.2023 16:39

Czemu nie opel ford tylko jak zwykle na drodze zabiją BMW albo Audi bo w tych samochodach rozum odbiera.

60

Hmmm ~Hmmm (Gość)11.09.2023 13:42

Wszędzie trąbi się o ekologii, rezygnacji z aut na rzecz rowerów itd. A gdzie jest infrastruktura? Nawet w mieście ścieżek rowerowych jak na lekarstwo. Budowa i remonty dróg często nie uwzględniają rowerzystów. Dlaczego nie ma ścieżki rowerowej na ul. Śląskiej, 3-go Maja czy na W.Polskiego (ryneczek)? Dlaczego nikt nie pomyślał o ścieżce rowerowej na ul. Słowackiego, kiedy zrywano dywanik i wylewano nowy? Ja często w godzinach szczytu jeżdżę rowerem po chodniku. Trudno, narażam się na mandat, ale przynajmniej wiem, że nikt nie zahaczy mnie lusterkiem czy zderzakiem.

61

go?ć_tim ~go?ć_tim (Gość)11.09.2023 14:55

Świeć panie nad jego duszą

40

Anty PiS ~Anty PiS (Gość)11.09.2023 10:36

Nie stety nasze drogi to drogi śmierci...nagminne przekraczanie predkosci...wymuszanie pierwszeństwa.. wyprzedzanie na podwójnej ciągłej....a na tej drodze chłopaczki urządzają sobie wyścigi.. zabierać takim prawojazdy dożywotnio...bo to potencjalini zabujcy

260

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat