Piszecie o bzdurach a wszystkie media właśnie mówią o tragicznej śmierci 25-letniej dziewczyny z Piotrkowa, która zginęła w miejscowości Seelow w Niemczech - położyła się na drodze, by zatrzymać "na stopa" samochód. Ale dla epiotrkow najważniejsze że jakiś komendant się zmienia....żal
@~żal
sorry, ale jeśli ta kobita rzeczywiście jest z Piotrkowa, to jest to wielki wstyd dla naszego miasta.
Takich kretynów jak tamta dwójka ze świecą szukać.
Selekcja naturalna jest okrutna.
Daleki jestem od oceniania innych, zwłaszcza zmarłych. Oceniłem tylko poziom informacji na tym portalu.
Podobno komendantem zostanie Endrju ze starówki.
Sama Rodowicz go poleciła.
więcej:
http://sklave.manifo.com/
Wielka mi informacja że jacyś idioci pod wpływem połozyli się na jezdni i ich rozjechali!
racja, podobno o zmarlych le sie nie mowi ale jakim de...em trzeba byc zeby klasc sie na drodze. a co do nowego komendanta to niech siwka wezmą.hehe
Jestem za Tomciem Paluszkiem – bohaterem baśni braci Grimm, chłopiec słusznego wzrostu i postury......
jak już to asp.Siwka bucu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!