Prędzej to autosabotaż żeby się wybić w kampanii...
Pan starosta wygląda bosko w nowych okularach- jeszcze tylko trochę większy brzuszek , większa łysina i będzie prawdziwy dostojnik
A mi się wydaje ze mogło to być celowe żeby narobić trochę szumu wokół własnej osoby :)
To się teraz etatowi hejtowcy z PISu odezwali, jakoś mnie to nie dziwi, najpierw zniszczą baner a później dorabiają ideologię, nic nowego.
Jestem z Woli Krzysztoprskiej i będę głosował na starostę, to co się u nas wyprawia to przegięcie
Jestem pewien,że Pan Starosta osiągnie w wyborach bardzo dobry wynik. Trzymam kciuki.
Nie wiem. I w sumie jest mi to zupełnie obojętne. Wybory chłopców i panienek z plakatów. A napisałby na takim plakacie co zrobił i ile za to zarabiał miesięcznie. Wtedy wiedziałbym czy to wartościowy człowiek.
Pogratulować partnerów panie Wojtysiak z koalicji od Hołowni. Ryszard Petru dzisiaj w RMF FM wyraził zgodę na sprzedaż polskiej ziemi obcokrajowcom.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!