No cóż. Te banery wyglądają jak nasz powiat. Czyli jeden wielki dramat.
Ale jaki problem przecież finasują z publicznych pieniedzy a ja wyrażam zgode by dzieci sobie kretkami rysowały
A. Jak w moje okolicy wieszano nekrologi i zawieśili jakiegoś kandydata a nekrologi wywalają i zwielkoą awaturą do ludzi jest okej
Pienknie pan starosta wygląda w nowych okularach- naprawdę klasa i elegancja w jednym. Szkoda , że słońce nie świeci cały rok jak w Californi, to moglibysmy częściej widzieć pana staroste w okularach przeciwsłonecznych
Pogratulować partnerów panie Wojtysiak z koalicji od Hołowni. Ryszard Petru dzisiaj w RMF FM wyraził zgodę na sprzedaż polskiej ziemi obcokrajowcom.
Nie wiem. I w sumie jest mi to zupełnie obojętne. Wybory chłopców i panienek z plakatów. A napisałby na takim plakacie co zrobił i ile za to zarabiał miesięcznie. Wtedy wiedziałbym czy to wartościowy człowiek.
Jestem pewien,że Pan Starosta osiągnie w wyborach bardzo dobry wynik. Trzymam kciuki.
Jestem z Woli Krzysztoprskiej i będę głosował na starostę, to co się u nas wyprawia to przegięcie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!