Szukanie strategicznego sponsora z kasą i to w Piotrkowie? To tak jakby szukał igły w stogu siana? Jest aż dwóch takich Haering i Ikea. No tak tylko że Haering dużo inwestuje w nowe miejsca pracy a Ikea to zaraz chciałaby zamiany nazwy Piotrcovii i patronkę by nadała. Za kilka milionów może i warto się nad tym zastanowić?
Więcej na http://sklave.manifo.com/foto-szopka .
Zlikwidujcie Piotrkowianina będą pieniądze na piłkarki. Taka pypidówa jak Piotrków nigdy nie utrzyma dwóch klubów na przyzwoitym poziomie w ekstraklasie. Dlatego zlikwidujmy Piotrkowianina i kasę, którą przejada dajmy dziewczynom. W dwa lata zdobędą Mistrza Polski. Proste.
klub stoi na skraju przepaści ale niebawem zrobi wielki krok naprzód ...............
Byli sponsorzy i przyzwoite miejsca medalowe,ale przypomnieć trzeba że na europejskie puchary pobożny nie znalazł w budżecie nawet 10,000zł,i drużyna została wycofana.Tak jak był niszczony przez obecnego włodarza ten klub to powinno się opisywać z detalami,do czego doprowadziła nienawiść do pana Witolda M.!!!
organizacja klubu na poziomie II ligi , tzw. działacze na poziomie Bangladeszu , wiecznie na ochłapach z UM. PROFESJONALNY KLUB na poziomie ekstraklasy nie powinien być zarządzany przez przypadkowych "kelnerów i fryzjerów" i pseudodziałaczy z lat 60-tych
do takich przypadkowców ja właśnie się zaliczam i dlatego napisałem poprzedni komentarz , abyście czasem mnie nie wybrali
spadaj c...... , pisz na swoje konto
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!